Foto: F64

Jaunais mūziķis Ivars Kļaviņš (attēlā), kurš ar skandālu tika izslēgts no šova Okartes skatuve, turpina cīnīties par taisnību arī dzīvē – pirmdien puisim gadījusies saķeršanās ar ceļu policiju, pēc kuras Ivars apņēmies pierādīt tautai, ka likuma sargiem ne vienmēr ir taisnība.

"Ceļu policija mani apstādināja, jo it kā braucu nepiesprādzējies, taču tā nebija - tikko biju uzsācis braukt un braucot tieši liku virsū drošības siksnu. Kā gan viņi var pierādīt to, ka man brīdī, kad viņi redzēja, nebija siksnas?" sarunā ar izklaides portālu Mango pirmdienas vakara notikumus atstāsta Ivars.

Starp jauno skatuves mākslinieku un likuma sargiem norisinājusies visai interesanta saruna - Ivars skaidrojis, ka esot ceļojošais muzikants, kurš pelna 20 latus mēnesī, bet policisti nosmējušies, ka tādā gadījumā viņam par pārkāpumu nāksies atdot visu savu mēneša algu.

Ivars atteicies parakstīt protokolu, par ko viņam nācies rakstīt atsevišķu paskaidrojumu, kurā mūziķis demonstratīvi parakstījies kā "Ivars K1".

"Tagad es gaidu rēķinu un esmu apņēmies pēc tā saņemšanas iet strīdēties. Esmu nolēmis pierādīt to, ka ne vienmēr taisnība ir ceļu policijai. Cilvēkiem jau šķiet, ka, ja aptur policija, bumba ir vienos vārtos, bet es pierādīšu, ka tā nav," apņēmies Ivars.

Interesanti, ka arī likuma sargi Ivaru atpazina kā Okartes skatuves dalībnieku. "Viņi mani atpazina un ņirdza, bet šķīrāmies, jau stāstot anekdotes," atceras puisis.

Pēdējā laikā ar ceļu policiju Kļaviņam patiešām neiet - tajā pašā dienā foto radars divreiz fiksējis, kā mūziķis braucot pārkāpj atļauto ātrumu, pie tam viņam jau rindā gaida divi nenomaksāti sodi - viens par ātruma pārkāpšanu, otrs - par automašīnas atstāšanu neatļautā vietā.

"Baigi skriet ar automašīnu jau es neskrienu, bet piekritīsiet, ka ne visur iespējams ievērot tos 50 kilometrus stundā," atzīstas jaunais talants, kurš, starp citu, pieļauj iespēju, ka drīzumā varētu atgriezties šovā Okartes skatuve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!