Foto: Publicitātes foto
Lai gan vēl pavisam nesen latviešu aktieri Kristīne Belicka (attēlā) un Artuss Kaimiņš nekautrējoties dažādos publiskos pasākumos demonstrēja savu kaislīgo mīlestību, kļuvis zināms, ka abu radošās profesijas pārstāvju mīlas dzīvē iestājusies krīze un pāris nolēmis šķirties.

Par abu aktieru attiecību izjukšanu liecināja fakts, ka aizvadītajā nedēļā notikušo "Spēlmaņu nakts" balvu pasniegšanas ceremoniju Artuss Kaimiņš apmeklēja kopā ar kādu labu draudzeni, bet Belicka Latvijas teātra dzīves nozīmīgākajā pasākumā neieradās, aizbildinoties ar "dvēseles stāvokļa nepiemērotību" iziešanai sabiedrībā.

Abi aktieri, kuri kopdzīvi uzsāka šī gada sākumā, runas par šķiršanos ir apstiprinājuši, bet no sīkākiem komentāriem atturējušies, attiecību izjukšanu skaidrojot vien ar to, ka tā vienkārši mēdzot notikt un ar mīlestību ne vienmēr pietiekot, lai attiecības saglabātu.

Vēl šī gada pavasarī abi aktieri pārsteidzoši atklātā intervijā gluži vai lepojās ar to, ka pirms kopdzīves uzsākšanas savu kaislīgo mīlestību piecus gadus slēpuši ne tikai no sabiedrības, bet arī no savām tā laika otrajām pusītēm, un satikušies slepus.

Vēlāk, jau pēc savu attiecību publiskošanas, viņi kļuva gluži vai nešķirami, par ko liecināja arī abu uzvedība, dažādu sabiedrisku pasākumu laikā gluži atklāti mīlinoties un ne soli neatkāpjoties vienam no otra.

Kā noskaidroja izklaides portāls Mango, šobrīd, kad Artuss Kaimiņš savu popularitāti vairo, piedaloties Nacionālā teātra izrādē Makss un Morics, viņa nu jau bijusī mīļotā sieviete palikusi bez darba, jo Dailes teātris vairs neizrāda režisora Dž.Dž.Džilindžera savdabīgās un zināmu skandālu garšu ieguvušās izrādes Psihs, Nekrofils un Jūlijs.Kāda maniaka stāsts, kurās Belicka piedalījās, Psihā pat vairākas minūtes uz skatuves parādoties kaila.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!