Foto: Mango

Svētdien, 7. martā, notikušā šova Dejo ar zvaigzni 3 ceturtā raidījuma aizkulisēs valdīja saspringta gaisotne – daļa dalībnieku bija sašutuši par žūrijas aizvainojošajiem spriedumiem, bet šova vadītāja Jana Duļevska (attēlā) pat kliedza uz šova veidotājiem.

Spriedze Dejo ar zvaigzni 3 aizkulisēs bija jūtama jau no šova sākuma, kad pasākuma jaunā režisore Gunita Groša, kura šajā amatā pirms neilga laika nomainīja pieredzes bagāto režisori Ditu Torsteri, un viņas komanda vairākkārt nespēja atbildēt uz dejotāju jautājumiem par šova norisi, bet zināmu darbību imitēja, nepārtraukti pārvietojoties no aizkulisēm un filmēšanas laukumu un atpakaļ.

Kad deju laukumā devās aktrise un raidījuma Māmiņu klubs vadītāja Santa Didžus un viņas partneris Māris Pūce, kuri AC/DC pavadījumā izpildīja tango, viņi no žūrijas saņēma visnotaļ skarbus vārdus par dziesmas izvēli, kā arī citu kritiku par sniegumu.

Pēc atgriešanās aizkulisēs, kur šova vadītāja Duļevska visus pārus iztaujāja par sajūtām, arī Didžus acīs bija manāmas asaras, bet situāciju vēl saspringtāku darīja no šova žūrijas pēc pirmā raidījuma atskaitītais hiperaktīvais dejotājs Valērijs Mironovs - laikā, kad Duļevska iztaujāja Didžus un viņas partneri, Mironovs riņķoja viņiem apkārt un ar zīmēm skaidri lika noprast, ka runāšana ir jāpārtrauc.

Līdzko beidzās tiešraide no aizkulisēm, Duļevska sāka kliegt uz šova režisori Grošu, ka šāda situācija atkārtoties nedrīkst, jo tas traucē viņai darīt savu darbu, un savu sašutumu nekavējās paust arī dažiem no klātesošajiem žurnālistiem.

"Tā vairāk nekad nedariet! Tā nedrīkst darīt!" atdarinot Mironova ar rokām rādīto zīmi, ka jāpārtrauc saruna, klaigāja Duļevska, kurai šis ir pirmais šovs, ko viņa vada tiešraidē, kas varētu būt izskaidrojums televīzijas zvaigznes satraukumam un emocionālajai reakcijai uz jebkuru scenārijā neierakstītu situāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!