Foto: DELFI

Lai gan Cīnītāja dalībnieki šova apmetnē neatrodas pat vēl vienu pilnu mēnesi, jau trešais dalībnieks spiests izstāties no sacensības veselības sarežģījumu dēļ - ceturtdienas, 2. augusta, pēcpusdienā izdzīvošanas spēli negaidīti pārtraukt spiesta bija Lelde (attēlā).

Kā portālam DELFI Izklaide atklāj šova veidotāji, veselības problēmas Leldei saasinājušās pirms dažām dienām, un meitene pat nogādāta slimnīcā. Pēc vairākkārtējām pārbaudēm un konsultācijām ar mediķiem Lelde nolēmusi šovā neatgriezties.

Lapsu komandas draiskā meitene bija kļuvusi par vienu no šova aprunātākajām dalībniecēm, jo nepilna mēneša laikā bija paspējusi tikt pie diviem mīlniekiem. Šova sākumā kolēģi trina mēles par to, ka Lelde uzmetusi aci komandas biedram Andrim, kurš gan ir aizņemts puisis.

Taču pēc Vilka Elgara ierašanās viss mainījās - meitene no Andra momentā pārmetās uz muskuļoto pretinieku, un pēdējo nedēļu Cīnītāja vērotāji varēja sekot līdzi abu mīlasstāstam.

Skaidrs, ka Lelde nevēlas no šova un, protams, Elgara aiziet neatvadījusies, tāpēc viņa sola ierasties ciemos pie cīņu biedriem uz tiešraidi sestdien, 4. augustā, 21:00, lai pa īstam atvadītos. Šova veidotāji spriež, ka šajā raidījumā arī abi ar Elgaru izlems, vai mīlu ārpusē turpināt un gaidīt vienam otru, vai šķirties un ļauties katram jaunām mīlas vēsmām.

Lelde ir jau trešā no cīnītājiem, kurai veselības problēmu dēļ nākas izstāties no šova. Jau otrajā nedēļā Cīnītāju pamest nācās Vilku Klintai, kura kādā pārbaudījumā nopietni satraumēja celi.

Nākamais, kuram šovs beidzās veselības sagandēšanas dēļ, bija Klintas komandas biedrs Arvis, kuru kolēģi vienojās izbalsot, jo puisis šovā gūtas kājas traumas dēļ bija spiests pārvietoties ar spieķi.

Kā portālam DELFI Izklaide atklājuši paši "cīnītāji", regulāras veselības problēmas ir viņu ikdiena. Trūcīgās ēdienkartes dēļ visus moka aizcietējums, bet, tā kā naktis visiem jāpārlaiž nesiltinātās dēļu būdiņās, guļot uz grīdas un uz visu komandu sedzoties vien ar diviem guļammaisiem, daudzus moka regulāras iesnas un pat muguras apsaldējumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!