Foto: Mango

Lai gan pašmāju mediji jau paguvuši konkursa Jaunais vilnis 2010 25 gadus veco konkursanti Gabrielu (attēlā) no Brazīlijas nodēvēt par šī gada konkursa seksbumbu, jaunā vokāliste nav vis noskumusi par šādu titulu un priecājas, ka mediji ir pamanījuši viņas seksapīlu.

Jau ierodoties Rīgā un izkāpjot no tālsatiksmes vilciena Maskava - Rīga, Gabriela bija tērpusies ļoti vasarīgi, atzīstot, ka siltā laikā neaizraujas ar drēbju daudzumu. "Latvijā ir tikpat karsts kā Brazīlijā," sarunā ar izklaides portālu Mango atzina Gabriela. Tieši tāpēc zem košajiem svārkiem karstasinīgā brazīliete bija izvēlējusies uzvilkt stringus, bet zem apspīlētā krekliņa izpalika krūšturis.

Latvijas mediji jau pamanījuši Gabrielas seksapīlu, par ko dziedātāja nekaunējas, bet gan lepojas ar savām ķermeņa formām. Viņa atklāj, ka seksīgumu mantojusi no saviem vecākiem. "Mēs, brazīlieši, vispār esam gorjačij narod," viņa piebilst.

Lai arī dziedātāja tikai pāris dienas ir Latvijā, viņa jau piefiksējusi, kāds ir tipisks latviešu vīrietis. "Viņi ir tik skaisti blondīņi ar zilām acīm," novērojumos dalās dziedātāja.

Gabriela jau divus gadus par savu dzīvesvietu sauc Maskavu. "Uz Maskavu pārcēlos, jo šeit dzīvo mans mīļotais vīrietis, kurš no uzņēmēja kļuvis par manu producentu. Pagaidām gan Jūrmalā esmu viena, bet pāris dienas pirms konkursa ieradīsies arī mans mīļotais. Mana mīļākā frāze krievu valodā noteikti ir "Es tevi mīlu!"," priecājas Gabriella.

"Vispār es esmu īsta brazīliete no Riodežaneiro. Man jopropjām ir mīļa samba un brazīliešu mūzika. Noteikti Jaunajā vilnī redzēsiet kaut ko no manis izpildītajiem sambas soļiem. Nekoncentrējos uz uzvaru konkursā - kā Dievs būs lēmis, tā notiks. Jaunais vilnis man ir lieli svētki, tāpēc ir jāpriecājas par iespēju piedalīties šajā konkursā.

Riodežaneiro jau mani zina, bet tagad, piedaloties konkursā Jaunais vilnis, ceru, ka par mani uzzinās arī Krievijā. Septiņus mēnešus dziedu arī Maskavā, un jau tagad mani aicina uzstāties dažādos pasākumos, un esmu jau sajutusi pastiprinātu Krievijas mediju interesi par sevi," ar saviem panākumiem lepojas Gabriela.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!