Foto: F64

Otrdien, 26. jūlijā, ar salūtu un karnevāla noskaņās ieturētu parādi pa sarkano paklāju tika atklāts jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis 2011, un pirmās dienas koncertu, kurā uz skatuves kāpa lielākā daļa šobrīd Krievijā populāro izpildītāju, apmeklēja arī daudzi populāri pašmāju mūzikas mīļi.

Gan pa VIP personām paredzēto, gan pa parasto ieeju Dzintaru koncertzālē jau labu laiku pirms koncerta sākuma palēnām sāka plūst viesi, starp kuriem bija gan sabiedrībā zināmi uzņēmēji, gan citu jomu darboņi un vienkārši popsas mīļotājii.

Tāpat, kā jau ierasts, Jauno vilni plašā pulkā apmeklēja arī miljonāri - viesu pulkā bija Jūlijs Krūmiņš, Benita Sadauska, krievu miljonārs Igors Mališkovs, kurš festivālā ieradās kopā ar ģimeni, un daudzi citi.

Baudīt Krievijas zvaigžņu uzstāšanos kopā ar sievu un vecāko dēlu bija ieradies arī Saeimas deputāts Ainārs Šlesers - Dzintaru koncertzālē Šleseru ģimene bija iekārtojusies blakus baņķierim Aleksandram Laventam, kurš koncertu apmeklēja kopā ar meitu, kā arī Ivars Godmanis ar mīļoto sievieti.

Izklaides portāls Mango jau vēstīja, ka Jaunā viļņa apmeklēšana bija viens no iemesliem (otrs bija kucēna slimība), kuru dēļ Šlesers atlicis savu ierašanos Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā uz liecību sniegšanu.

Starp Jaunā viļņa apmeklētājiem bija arī populārais uzņēmēju pāris Irēna Pulkinena un Oskars Barševskis - lai gan vēl neilgi pirms festivāla Pulkinena sarunā ar izklaides portālu Mango sprieda, ka Jaunā viļņa vietā viņa priekšroku dos ārzemju ceļojumam, kundzes plāni acīmredzot mainījušies.  

Pirmajā Jaunā viļņa koncertā tā apmeklētājiem bija iespēja baudīt patiešām muzikāli bagātīgu koncertu - uz skatuves kāpa "mūžam jaunais" Valērijs Ļeontjevs, spriganais Filips Kirkorovs un citas Krievijas zvaigznes, no kurām vairums pēc uzstāšanās arī labprāt pozēja kopā ar koncerta apmeklētājiem.

Viens no koncerta īpašajiem viesiem Gorans Bregovičs uz skatuves kāpa kopā ar Krievijas estrādes zvaigzni Valēriju, bet zālē vislielākās ovācijas radīja soulmūzikas zvaigznes Sīla uzstāšanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!