Foto: Mango

Pēc lielā sestdienas koncerta LNT šova Okartes skatuve dalībnieki tradicionāli devās atzīmēt nedēļā padarīto uz klubu Dstyle, kur īpaša jautrība izvērtās kluba ekstravagantajās tualetēs.

Par vienu no ballītes iekārojamākajiem puišiem kļuva Jātnieku pārstāvis Rikardeons, ap kuru visa pasākuma garumā pulcējās meitenes.

Lai gan mūziķis nupat atzinies, ka viņam ļoti simpatizē grupas kolēģe Anete, kurai viņš pat sarakstījis mīlas dziesmu, Rikardeons ballītē labprāt baudīja arī citu meiteņu uzmanību un ļāvās kaislīgām dejām - Rikardeons izdancināja teju visas Dstyle apmeklētājas, bet dažas īpaši laimīgas meitenes no kaislīgā puiša pat saņēma skūpstus.

Vienmēr emocionālā 4 vēju Madry, kura sestdienas koncerta rezultātā no šova izbalsota, savas skumjas par skatītāju un žūrijas lēmumu nespēja slēpt arī ballītē. Meitene asarām acīs glaudās klāt kolēģiem, ar kuriem nu vairs ikdienā nesatiksies. Par spīti jautrajai atmosfērai, Madry tomēr ik pa brīdim nācās notraukt kādu asaru.

Satikt savus draugus un bijušos šova kolēģus uz klubu Dstyle bija ieradušies arī vairāki talanti, kuri šovu jau pametuši. Ar pārējiem atkal tikās pagājušonedēļ izbalsotā 4 vēju Māra, kura šova dēļ pašķīrusies ar savu mīļoto puisi, un savulaik K1 sastāvā muzicējušais Arvīds Berķis, kurš šoreiz Okartes skatuves koncertā piedalījās kā viesmākslinieks, prezentējot savas grupas Blitze jauno hitu.

Pēc ilgiem laikiem kopā ar šova dalībniekiem bija redzams arī Zvaigžņu zagļu Daniels, kurš sarīkoja īstu jandāliņu kluba tualetēs.

Īpaši trakulīgā noskaņojumā sestdienas vakarā bija dīdžejs Markus Riva, kurš pagaidām, kamēr Elīna Fūrmane atrodas ārzemēs, ieņēmis kluba vadītāja lomu un tajā jau lieliski iejuties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!