Foto: Mango

Jau vairāk nekā divus gadus sociālajā tīklā draugiem.lv LNT šova Latvijas princese 2009 "viceprinceses" titula ieguvēju Sanitu Kubliņu (attēlā) vajā kāds uzmācīgs jaunietis - viņš meitenei dāvina virtuālas dāvanas un piedāvā satikties.

"Tas viss velkas nu jau vairāk nekā divus gadus - viņš man raksta, papildina Draugiem.lv statistiku un dāvina virtuālas dāvanas. Pēc vēstulēm spriežot, viņam varētu būt no 16 līdz 18 gadiem. Savā profilā gan viņš ir ierakstījis, ka viņam ir 18 gadu, bet gadu skaitlis nav mainījies šo divu gadu laikā, kamēr viņš man raksta," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Sanita.

Sākumā meitene nav vēlējusies strīdēties ar jaunieti un tādēļ labsirdīgi atbildējusi uz viņa vēstulēm, taču vēlāk viņš kļuvis arvien uzbāzīgāks, kas Kubliņai licis liegt puisim iespēju apskatīt viņas profilu populārajā portālā. Tomēr arī tas vairākkārt "nobloķēto", uzmācīgo pielūdzēju nav apturējis.

"Mani ļoti izbrīnīja, kādēļ viņš nekad nav skolā - to es secināju, jo viņš draugos parasti bija redzams, pieslēdzies no datora. Vairākas reizes arī vaicāju, kādēļ viņš nav skolā, taču viņš vienmēr aizbildinājās - vienu reizi ar to, ka esot slimnīcā, bet kādu citu reizi viņš teica, ka viņam ir brīvlaiks," teic Sanita.

Pēdējā laikā uzmācīgais puisis kļuvis pavisam tiešs - sācis aicināt Sanitu satikties, atklājis, ka zina, ka viņa strādā bankā un vaicājis "princesei" par viņas attiecībām. "Viņš man jautāja, vai varot būt mans draugs. Es teicu, ka man jau ir draugs, bet viņš teica, ka sekošot man no darba līdz mājām, lai mēs varētu aprunāties".

Vaicāta, vai viņa apsvērusi domu vērsties pie draugiem.lv administrācijas vai vēl kādās nopietnākās instancēs, lai atbrīvotos no uzmācīgā jaunieša uzmanības apliecinājumiem, Kubliņa norāda: "Es jau nemaz nedomāju, ka viņš ir agresīvs un man tiešām puisim negribētos bojāt dzīvi, tomēr brīžiem aizdomājos - varbūt viņam kaut kas nav kārtībā ar galvu, varbūt viņš ir slims.

Protams, pēc visa šī es uz ielas esmu kļuvusi uzmanīgāka - skatos, vai mani kāds pastiprināti nevēro, savukārt, ja viņš ieradīsies pie manis darba vietā, viņam būs jāsaskaras ar bankas rīcības plānu tādās situācijās. Taču es joprojām ceru, ka puisis liksies mierā," cer Sanita.

Labsirdīgā "princese" gan norāda, ka jaunieša identitāti nevēlētos atklāt, lai nesabojātu viņam dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!