Foto: LETA

Šomēnes lielu satraukumu sabiedrībā radījušas runas, ka starptautiskais jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis Jūrmalā vairs varētu nenotikt. Versiju un konspirācijas teoriju par šādu lēmumu ir daudz, un viens no medijos izskanējušajiem populārākajiem viedokļiem ir tāds, ka organizatori nevēlas festivālu rīkot vietā, kur ir problēmas ar labierīcībām.

Šajā sakarā iniciatīvu ir gatavi uzņemties vietējie biznesmeņi - PAA Vannu fabrika, kuri nolietoto labierīcību vietā gatavi dāvināt Dzintaru koncertzālei jaunas, moderna dizaina izlietnes un pisuārus.

"Mūzikas festivāls Jaunais vilnis ir svarīgs pasākums Latvijas ekonomikas stimulēšanai, un žēl, ka nemākam strādāt ar ārvalstu organizatoriem, kas gatavi investēt Latvijā.

Ja tiešām viens no iemesliem, kas kavē mūzikas festivāla Jaunais vilnis rīkošanu Jūrmalā, ir sliktā stāvoklī esošās tualetes, esam gatavi dāvināt mūsu ražoto produkciju, lai nāktu pretī šī jautājuma atrisināšanai.

Esmu pārliecināts, ka atrastos arī kompānijas, kuras būtu gatavas atbalstīt Dzintara koncertzāli ar citu nepieciešamo produkciju un remonta darbiem," stāsta PAA vadītājs Pēteris Treicis, kurš unikālus pisuārus izvietojis arī Palladium koncertzālē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!