Foto: F64

Trešdienas, 25. jūlija, vakarā Dzintaru koncertzālē konkursa Jaunais vilnis 2012 skatītājiem bija iespēja kļūt par aculieciniekiem visu 16 jauno izpildītāju pirmajam lielajam iznācienam, kuram puiši un meitenes bija rūpīgi gatavojušies, piedomājot ne tikai pie vokālā snieguma, bet arī izskata.

Jau no Jaunā viļņa 2012 konkursantu ierašanās brīža daudzu simpātijas iekarojusi pievilcīgā Ukrainas pārstāve Marija (attēlā), kura savam pirmajam iznācienam uz Dzintaru koncertzāles skatuves bija izvēlējusies pieguļošu sudrabainu kleitu, kas acīmredzot palīdzēja iekarot arī žūriju sirdis - viņa saņēma augstāko novērtējumu.

Tērpu "ar rozīnīti" pirmajam konkursa vakaram bija izvēlējusies Baltkrievijas pārstāve Aleksandra Bartašēviča - lai gan zālē sēdošajiem skatītājiem radās iespaids, ka meitenei mugurā klasiska rozā krāsas kleita, meitenes muguru atsedza dziļš izgriezums.

Viena no konkursa spilgtākajām izpildītājam - Izraēlas pārstāve Adžala-, kā jau ierasts, visus priecēja ar dziļo un kuplo dekoltē, bet lielākā daļa jauno talantu pasaules hitu koncertam bija izvēlējušies eleganti atturīgus tērpus.

Trešdienas vakara koncertā uzmanība tika pievērsta ne tikai jaunajiem izpildītājiem, bet arī viņu pieredzes bagātākajiem kolēģiem - ar īpaši atraktīvu uzvedību un ērmīgiem ietērpiem izcēlās Krievijas meiteņu popgrupa Серебро, kā arī citi skatuves mākslinieki, kuri bija saģērbušies tā, ka nepamanīt viņus būtu pagrūti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!