Foto: morgueFile
Labi zināma ir patiesība, ka vīriešiem ne vienmēr seksa laikā izdodas sagādāt savām partnerēm orgasmu. Tikpat labi zināms ir fakts, ka daudzas sievietes cenšas pasargāt savu partneru jūtas, simulējot orgasmu.

Tomēr daudzi vīrieši labprātāk vēlētos zināt patiesību, nevis sadzīvot ar seksuāli nepamierinātu sieviešu meliem. Lai viņiem palīdzētu, eksperti no seksa ziņu portāliem sastādījuši sarakstu ar piecām pazīmēm, pēc kurām, viņuprāt, var droši pateikt, vai sieviete baudas kulmināciju tikai notēlojusi.

Skanīgs pavadījums

Pirmais brīdinājums ir monotoni vaidi un elsošana, kas vairāk atgādina reliģisku mantru skaitīšanu, nevis mežonīgas kaķenes kliedzienus. Ja sieviete nav „klusētāja" un izjūt patiesu baudu, viņas balss diapazons kļūs apbrīnojami plašs, bet kulminācijas brīdī dzirdamās skaņas jebkuru operdziedātāju padarīs zaļu no skaudības. Protams, ne visas sievietes skaļi kliedz, tomēr balss diapazona izmaiņām uzmanība ir jāpievērš.

Elpo vai neelpo?

Ja orgasms patiešām ir bijis, tad sieviete elpo gluži kā pēc krosa noskriešanas rekordlaikā. Ja elpošana ir mierīga un vienmērīga kā miegā, tad vari būt drošs, ka ar orgasmu kaut kas nav kārtībā.

Pētiet ķermeni!

Ja pareizi elpot un elsot tomēr var iemācīties, tad pār ķermeni valdīt gan nav iespējams. Uz orgasma sliekšņa sieviete atmet galvu un izriež kaklu, bet sejas āda kļūst sārta. Reizēm mute sažmiedzas kā asās sāpēs, bet acis sašaurinās.

Turklāt vīrietim noteikti jāsajūt arī acumirklīga maksts muskuļu sasprindzināšanās, bet īpaši veiksmīgos gadījumos - krampjaina roku un kāju noraustīšanās, it kā caur sievieti būtu izlaista elektriskā strāva.

Neticiet vārdiem!

Ja sieviete apgalvo, ka orgasmu sasniedz vienmēr un neatkarīgi no pozas, tad tie ir meli. Neņemot vērā līdzīgo „komplektāciju", katrai sievietei ir savas anatomiskās īpatnības. Tikai 30 procenti sieviešu spēj sasniegt orgasmu no vienkārša vagināla seksa jebkādā pozā bez papildus stimulācijas.

Atpūta pēc seksa

Sieviete, kas sasniegusi baudas virsotnes, nekad nelēks ārā no gultas uzreiz pēc kulminācijas. Viņai tīri fizioloģiski nepieciešamas piecas vai desmit minūtes atpūtas, lai atgūtos. Ja tomēr viņa uzreiz pēc seksa lec ārā no gultas - un nevis tādēļ, ka partneris aizmirsis uzvilkt prezervatīvu - tad visticamāk, ka orgasmu viņa nav izjutusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!