Foto: F64

Šova Okartes skatuve modīgais pusis Kaspars Blūms-Blūmanis jeb vienkārši Kašers (attēlā) Sieviešu dienas vakarā atkal nav spējis valdīt pār savām jūtām un būt uzticīgs mīļotajam cilvēkam - kopā ar kolēģi Sandiju Vīganti puisis pustumsā atkārtojis Didža un Kikī gājienu.

8. martā šova dzīvoklī tika sarīkota vērienīga ballīte - svinīgu svētku galdu, kurā neiztrūka izsmalcināti vīni, par godu meitenēm klāja Latvijas populārie virtuves zinību pratēji. Allaž emocijām bagātais Kašers, kurš Valentīna dienas ballītē piekrāpa savu mīļoto cilvēku, jo bija pārāk iejuties Amora lomā, arī Sieviešu dienā nespēja slāpēt savas jūtas kā meiteņu mīlnieks.

Visi jaunieši bariņā devās uz būri pīpēt, taču, kad jaunie talanti atgriezās, atklājās, ka pa ceļam nozuduši Kašers un Sandija.

Kā atklājās vēlāk, jaunieši bija noslēpušies tumšajā koridorā, kas nav aprīkots ar kamerām, taču pēc viņu mikrofonos dzirdamās skaļās šmakstēšanas administrācijai bija skaidrs, ka pārītis pustumsā kaislīgi bučojas.

Interesanti, ka tāpat - ar slepeniem un šmakstošiem skūpstiem gaitenī - sākās arī šova pirmās sezonas pārīša Didža un Kikī mīlasstāsts. Kašers un Sandija nenoliedz to, ka viņiem bijis zināms sakars tumšajā gaitenī, taču, tā kā jauniešiem aizliegts uzturēties telpā bez kamerām, administrācija lemj par soda sankcijām abiem mīlniekiem.

Situāciju sarežģī arī fakts, ka Kašers nav brīvs puisis - ārpusē viņu gaida mīļotais cilvēks, kuram jau vienu reizi nācās ciest no drauga neuzticības - Valentīna dienā Kašers tik ļoti iejutās Amora lomā, ka sāka bučoties ar labāko draudzeni.

Pēc notikuma Kašers jutās vainīgs mīļotā cilvēka priekšā un izteica cerību, ka sānsolis būs mācība viņam pašam un pārbaudījums attiecībām. Tagad ārkārtīgi talantīgais puisis izlēmis vēl nedaudz pārbaudīt mīļotā cilvēka jūtu stiprumu un kopā ar Sandiju apgūt vēl šādas tādas dzīves mācības. Vai šoreiz ierunāsies meitu ģēģera sirdsapziņa, rādīs laiks.

Video, kur labi dzirdama lūpu šmakstēšana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!