Foto: Mango

Latvijas Televīzijas raidījuma SeMS vadītāja Ketija Dombrovska (attēlā) kļuvusi vēl atpazīstamāka pēc intervijas ar skandalozo fotogrāfu Aleksandru Sokolovu - viņš raidījuma laikā piedāvājis Ketijai pikantu fotosesiju, un jaunā sieviete, protams, atkailinājusies.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Ketija atzīst, ka, viņasprāt, Latvijas šovbiznesā kailums ir gluži vai norma. "Citus panākumus cilvēki bieži vien nepamana, bet atliek kādam kaut ko novilkt - uzreiz kļūsti daudz populārāks,"novērojusi Ketija.

Tomēr savu atkailināšanos raidījuma SeMS laikā Dombrovska dēvē par "nesavtīgu". "Mēs ar fotogrāfu Aleksandru Sokolovu esam seni paziņas, tādēļ es piekritu viņa izaicinājumam ko tādu izmēģināt. Turklāt es raidījumā pilnībā nemaz neatkailinājos un man bija ļoti interesanti sevi pavērot no malas - tas ir labākais, ko es no šī pasākuma ieguvu,"stāsta Ketija.

Televīzijas "seja" pauž uzskatu, ka visā pasaulē šovbiznesa pārstāvji vēlas, lai žurnāli pērk fotogrāfijas, kurās viņi redzami kaili, bet žurnāli maksā bargu naudu, lai iegādātos fotoattēlus, kuros sabiedrībā pazīstami cilvēki redzami atkailinājušies.

Tiesa, pati Dombrovska vismaz pagaidām kāda žurnāla piedāvātai pikantai fotosesijai nepiekristu.  "Vairāk gan tas ir aktuāli ārvalstīs, tomēr cilvēki paši ir parādījuši - ja esi populārs, tad no tevis gaida arī kailumu - tevi grib redzēt kailu. Kailums ir gluži kā norma. Pagaidām gan man nav bijuši konkrēti piedāvājumi par līdzīgu fotosesiju kādam žurnālam, un es arī diez vai tādam piedāvājumam piekristu.

Smieklīgi, ka pēc raidījuma, kur pozēju Aleksandram, man sākuši portālā Draugiem.lv rakstīt nepazīstami cilvēki. Piemēram, jautā, kur var redzēt bildes no Aleksandra fotosesijas, daži grib iepazīties, tomēr es ceru, ka tas nav tikai šī video dēļ," stāsta Ketija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!