Foto: Mango

Jūrmalas prestižajā klubā La Riva pēc pirmās konkursa dienas līdz pat pieciem rītā Krievijas šovbiznesa zvaigznes un miljonāri līksmoja Krievijas komponista Igora Krutoja 56. dzimšanas dienas ballītē.

Galvenā sensācija šajā pasākumā bija Krievijas "estrādes karaļa" Filipa Kirkorova jaunās dziesmas prezentācija, kas veltīta bijušajai mīļotajai un sievai Allai Pugačovai un vēsta par Filipa skumjām pēc šīs sievietes.

Pēc Jaunā viļņa pirmās konkursa dienas augstie Krievijas viesi un vietējie miljonātri steidza uz Lielupes krastā esošo klubu La Riva, kur ballītes viesi malkoja alkoholiskos dzērienus un ieturēja maltīti pēc garajām konkursa tiešraides stundām.

Kad viesi bija mazliet iestiprinājušies, La Rivā sākās ballīte, kuru vadīja Jūlija Kovaļčuka ar savu mīļoto vīrieti Alekseju Čumakovu. Kā pirmais pārsteigums klātesošajiem bija Igora Krutoja vecākās meitas Viktorijas jaunās dziesmas prezentācija, kuras autors ir neviens cits kā Krutojs.

Vakara gaitā tika prezentāti vairāki jauni projekti, un kā nākamais pārsteigums bija pilnmetrāžas filma, kurā galveno lomu spēlē pats Krutojs; filmas darba nosaukums ir Četri puiši. "Filmā viss mainās - tad esmu šerifs, tad atkal bandīts un otrādi," smejot atklāja Krutojs.

Īsi pirms pusnakts, kad jau bija iestājies 29. jūlijs - oficiālā Krutoja dzimšanas diena, dziedātājs Josifs Kobzons aicināja ar ovācijām sveikt gaviļnieku ar trīskāršu kliedzienu "Urrā".

Pēc tam sākās Krutoja sacerētās Kirkorova dziesmas Мы так нелепо разошлись prezentācija. "Šovakar šo dziesmu dāvāju Igoram, bet pats šo dziesmu no komponista saņēmu savā dzimšamas dienā, kad pēc Krutoja zvana steidzos uz lidostu, lai tiktos ar Igoru un ierakstītu jauno skaņdarbu.

Tā dziesma man ir pati dārgākā dāvana, ko esmu saņēmis savā dzimšanas dienā. Un tagad arī varu atklāt, kāpēc pirms laika nodzinu matus - tieši tāpēc, ka filmēju videoklipu dziesmai, kas veltīta Allai," pastāstīja Kirkorovs, kurš pa šo laiku, kamēr tapa jaunās dziesmas videoklips, jau paguvis ataudzēt uz nullīti nocirptos matus.

Starp kievu oligarhiem ballītē atpūtās vesela plejāde Krievijas šovbiznesa zvaigžņu - skandalozā TV dīva Ksenija Sobčaka, Allas Pugačovas meita un dziedātāja Kristīna Orbakaite ar vīru Mihailu Zemcovu, dziedātājas Larisa Doļina, Irina Dubcova, Ani Loraka, Valērija ar vīru Josifu Prigožinu, Jurijs Antonovs, Ļevs Ļeščenko, grupas Дискотека aвария dalībnieki un citi. Protams, uz Krievijas zvaigznēm bija atnākuši paskatīties arī pašmāju miljonāri.

Pēc visām ballītes pirmizrādēm uz rīta pusi sākās karstas dejas astoņdemito gadu ritmos. Slavenā "ballīšu lauvene" Ksenija Sobčaka viesnīcas Hotel Jūrmala SPA īrētajos apartamentos atgriezās tikai puspiecos no rīta.

Tiesa gan, Krutojam šī bija tikai pirmā dzimšanas dienas ballīte - jau nākamā lustēšanās ar kārtīgām dzimšanas dienas dāvanām paredzēta pēc otrās konkursa dienas. Runā, ka uz nākamajām Krotoja dzimšanas dienas svinībām ieradīšoties miljardieris Romands Abramovičs, bet Sobčaka plāno doties šopingā uz Rīgu, lai iegādātos interesantu dāvanu, ko pasniegt Krievijas ietekmīgākajam komponistam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!