Foto: Mango

Šovā Okartes skatuve iepazītais Ivars Kļaviņš (attēlā) ir ne tikai talantīgs, bet arī varen iekārojams, tāpēc pēc izkļūšanas no šova telpām viņš regulāri saņem dažādus neķītrus piedāvājumus.

"Vakar pat man piedāvājās divas meitenes. Viņas man piedāvāja seksu vienlaicīgi ar abām. Es, protams, atteicos, jo esmu publiska personība un nevaru atļauties tādus skandālus. Bet vispār es uzskatu, ka dzīvē viss ir jāizmēģina," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj Ivars, viltīgi piebilstot, ka pats neatklās, vai jau izmēģinājis seksu trijatā.

"Man nekad nav bijušas problēmas ar meitenēm, arī pirms šova. Tad jūs varat iedomāties, kas notiek tagad! Es ieeju klubā, un kāda meitene man pēkšņi uzreiz uzsit pa dibenu! Meitenes man nāk klāt visu laiku - velk mani dejot, grib iekniebt man dibenā. Daudzas piedāvā man uzlikt kokteilīti un pēc tam uzaicināt uz mājām," par uzmanību stāsta Ivars. Tiesa, viņš kā publiska personība nevar atļauties piekrist katram aicinājumam uz gultu.

"Es negribu reputāciju kā puisis, kas pārguļ ar visām pēc kārtas. Es esmu ļoti izvēlīgs. Un lai kā es arī šovā ālētos, tomēr esmu solīds puisis, ļoti kulturāls," atzīstas mākslinieks. Tomēr sekss Ivaram patīk - tas pat iedvesmo viņu jauniem muzikāliem lidojumiem.

"Man ir viena instrumentāla kompozīcija, kas saucas Pēc tam. Un tā patiešām tapa pēc tam, pēc seksa. Mums bija ļoti jauks romantisks vakars, kas bija ļoti ieildzis. Tā vietā, lai pēc tam ar meiteni gulētu gultā, mīļi apskautos un skūpstītos, man uznāca iedvesma, es apsēdos pie klavierēm, uzķēru fīlingu, un man radās unikāla kompozīcija.

Kā Raimondam Paulam ir Ilgais ceļs kāpās, tā man ir šī instrumentālā improvizācija, kas radās pēc seksa, kuru varētu pacelt līdzīgā līmenī. Tad visa Latvija klausīsies un zinās, ka tas skaņdarbs ir radies pēc tā - fantastiska vakara vairāku stundu garumā," smejas Ivars.

Jaunais mākslinieks uzskata, ka ir tikai saprotami, tas, ka meitenes tik ļoti kāro ievilkt viņu gultā.

"Es esmu jauns, talantīgs, simpātisks puisis ar ambīcijām un mērķiem. Tai meitenei, kura mani dabūs, ļoti paveiksies. Vienmēr esmu bijis uzticīgs, esmu ļoti mīļš, nepakļāvīgs, un tas jau meitenēm tieši patīk - ja kaut ko līdz galam nevar dabūt. Es rūpējos par savu izskatu un taisu labu karjeru, lai man būtu daudz naudas - tādu puišu nav daudz. Domāju, ka esmu labs ķēriens," spriež jaunais talants.

Ivaram patīk gudras un uzticamas meitenes ar savu raksturiņu un ambīcijām. Zināmas jūtas viņam šova laikā sākušas veidoties ar grupas K1 kolēģi Ingu, tiesa, līdz seksam abi nav tikuši.

"Mums ar Ingu šovā bija savstarpējā seksuālā pievilcība, bet tā kā mēs abi esam tādi solīdi cilvēki, apzinājāmies, ka ar seksu televīzijā nodarboties nevar. Tā var sabojāt reputāciju uz visu mūžu. Bet es domāju, ka pēc šova, kad Inga iznāks ārā, ja mūsu attiecības turpināsies, noteikti paspēsim arī to," smejas Ivars.

Viņam gan ir aizdomas, ka Ingai ir simpātijas arī pret nu un Nauri, taču viņš par to lieki nesatraucas un pārliecināts, ka tā vai citādi, bet bez meitenes jau nu viņš nepaliks.

Starp citu, jaunajam komponistam Ivaram izdevies arī realizēt savu tautai apsolīto un daļēji pietuvoties Maestro Raimonda Paula līmenim. Viņš vēlas ar šo ziņu iepriecināt komponistu grūtā dzīves brīdī.

"Cienījamais Raimond Paul, varu tev pastāstīt, ka pēc mana koncerta Alūksnē publika manā priekšā cēlās kājās, tāpat kā pēc taviem koncertiem. Tā ka esmu izdarījis to, ko solīju! Gribēju arī nomierināt - neuztraucies par Krājbankā zaudētajiem miljoniem! Raimond, noklausies vienu no savām foršākajām dziesmām Darbs un darbarīks un strādā un atpelni to savu miljonu!" maestro uzmundrina Ivars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!