Foto: F64

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītājs Normunds Vilnītis (attēlā) par savu privāto sekretāri pieņēmis titulu Mis bikini 2005 un Mis fitnesa modele 2009 īpašnieci - pievilcīgo daugavpilieti Ritu Elksniņu, ziņo portāls kompromat.lv.

Aizvadītā gada rudenī KNAB sekretāre Elksniņa (attēlā apakšā) uzvarēja Prāgā notikušajā ikgadējā komercfestivālā Mis un misters fitness 2009, kurā viņa un otrs Latvijas pārstāvis Viktors Šarpo tika atzīti par labākajiem fitnesa modeļiem.

Arī pirms šī konkursa Elksniņa vairākkārt piedalījusies un guvusi apbalvojumus dažādos fitnesa skaistumkonkursos, piemēram, 2006. gadā  viņa atzīta par labāko fitnesmodeli 31. pasaules fitnesa čempionātā Krievijas pilsētā Tverā, kā arī godalgota citos skaistumkonkursos.

Portāla kompromat.lv rīcībā esošā informācija liecina, ka 2005. gadā jaunā meitene kādā vietējā konkursā  ieguvusi Mis bikini titulu. Par uzvaru šajā konkursā viņa saņēmusi 1000 latus lielu naudas balvu, un, tā kā šajā gadā viņa pabeigusi arī Daugavpils vidusskolu, meitene pārcēlusies uz dzīvi Rīgā.

Protams, KNAB vadītāja lēmums par savu privāto sekretāri pieņemt šo vairāku skaistumkonkursu uzvarētāju radījis baumas, ka abus saista ne tikai koleģiālas attiecības, tomēr, kā norāda kompromat.lv, šādām runām, visticamāk, nav nekāda pamata, jo gan Vilnītis, gan viņa sekretāre abi ir precēti cilvēki.

Gada laikā kopš stāšanās amatā Vilnītis ne tikai paspējis tikt pie pievilcīgas sekretāres, bet arī panākt KNAB pārcelšanu uz jaunām telpām un veikt pamatīgas pārmaiņas biroja darbinieku sastāvā - gada laikā savus amatus pametis 21 cilvēks un viņu vietā pieņemti 20 jauni darbinieki.

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!