Otrdien, 4. oktobrī, pie LNT talantu šova Okartes skatuve dalībniekiem viesojās leģendārā pašmāju skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb "Kombuļu" Inese (attēlā), kura neskopojās ar padomiem jaunajiem mūziķiem, kā arī dalījās savā pieredzē nežēlīgajā mūzikas biznesā.

Ierodoties šova telpās, "Kombuļu" Inese sirsnīgi sveica visus jauniešus un pauda savu atbalstu viņu drosmei uz tik ilgu laiku dzīvot šova telpās un ražīgi strādāt.

"Jūs visi esat īsti talanti, jo talants ir tas, kurš var ne tikai kaveru uztaisīt un dziedāt citu dziesmas, bet var kaut ko piedāvāt no sevis," norādot, ka šovbiznesā ir ļoti nežēlīga vide, kurā "plūst asinis", teica Inese, kuru pašu jaunieši nodēvēja par "slavenāko sievieti Latvijā".

Talantu šova dalībniekus Inese izklaidēja ar savām labākajām un populārākajām dziesmām, kā arī mudināja jauniešus dziedāt līdzi un pašiem uzrepot, ko daži dalībnieki arī darīja, izpelnoties pieredzējušās dziedātājas uzslavas.

Ar īpaši aktīvu uzvedību "Kombuļu" Ineses viesošanās laikā izcēlās grupas Kā viens dalībnieks Ivars Kļaviņš, kurš jau kopš šova sākuma uz pārējo dalībnieku fona izcēlies ar bravūrību, kas puisim radījusi ne mazums nepatikšanu - viņa un citu jauniešu starpā bieži rodas konflikti, un arī šova administrācija jau vairākkārt puisim izteikusi aizrādījumus un pat atņēmusi honorāru.

Arī pieredzes bagātāko skatuves mākslinieci pļāpīgais puisis viņas viesošanās laikā LNT studijā mēģināja pavilkt uz zoba, piemēram, apjautājoties, vai viņas plānā neietilpst radīt dziesmu par kamieļiem, kas būtu īsts ekskluzīvs.

Uzzinot, ka "Kombuļu" Ineses grupas Tyros kontā jau ir 94 dziesmas, Kļaviņš ieteica komponistei par savu mērķi uzstādīt maestro Raimonda Paula rekordu - viņa kontā saskaņā ar Ilvara rīcībā esošos informāciju esot 601 dziesma un Inese ar savu ražību viņu mierīgi varot pārspēt.

Stāstot par saviem iedvesmas avotiem, kas palīdz rakstīt dziesmas, Inese neslēpa, ka dažas kompozīcijas radušās brīžos, kad viņa bijuši ļoti dusmīga, un kā piemēru minēja dziesmu, kas radusies bijušā grupas Kombuļi menedžera Jura Millera dēļ.

Tāpat viesošanās laikā tika pieminēts bēdīgi slavenais "Kombuļu" Ineses un hiphopera Gacho konflikts, kas sākās aizvadītā gada decembrī, kad internetā tika izvietots video, kurā Gacho parodēja Ineses izplatīto videopamācību, uz ko Inese reaģēja, izplatot parodiju par Gacho muzicēšanas stilu. Tagad noskaidrojis, ka Gacho Inesei esot atvainojies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!