Sabiedrībā iecienītais erotisko fotogrāfiju autors Sergejs Kondrašins (attēlā) neslēpj, ka pēdējā laikā ne viss notiek, kā gribētos, jo aiz loga ir pelēks rudens, kas nomāc garastāvokli, bet ekonomiskās krīzes dēļ iekavējusies kalendāra nodošana tipogrāfijā.

Fotogrāfa dzīvesbiedre Bogdana Kondrašina sarunā ar Mango pastāstīja, ka jau decembra sākumā notiks kalendāra prezentācija. "Nākamā gada kalendārā pavisam piedalījušās sešas modeles. Viņu vidū divas Latvijā populāras sievietes – Sindija Vilde un dziedātāja Amber. Vēl viena populāra dāma būs no Igaunijas, bet viņas spilgto personību atklāsim kalendāra prezentācijā," par jauno kalendāru informē Bogdana.

Savukārt Sergejs stāsta, ka kalendāru vajadzējis nodot tipogrāfijā jau pirms trijām nedēļām. "Taču sanāca, ka kavējām nodošanu, bet jau šonedēļ sūtīsim kalendāru uz tipogrāfiju," priecājas Kondrašins. Bogdana tāpat uzsver, ka šajos ekonomiskajos apstākļos nevar nolaist rokas. "Vai nu tu skrien un rosies, vai arī vienkārši sajūc prātā," viņa piebilst.

Lai gan medijos savulaik izplatījās ziņas, ka Kondrašini vēlas pārodot savu māju, kas atrodas pašā galvaspilsētas centrā, un doties prom uz siltākām zemēm, pagaidām šis plāns vēl nav realizējies. "Savas mājas izveidē esam ieguldījuši daudz naudas un darba, bet šajā laikā to pārdot nav iespējams. Tāpēc pašlaik esam šeit. Taču neesam šo domu vēl atmetuši un, līdzko radīsies izdevība, tā dosimies prom un siltākām zemēm," stāsta Bogdana.

Kondrašinus nomāc aukstais laiks un pelēkie laika apstākļi, kad līņā un ir bieza migla."Tieši tāpēc šajos pelēkajos laika apstākļos daudz strādājam, lai nav jādomā par pelēcīgo laiku, kas aiz loga. Man ir diezgan laba iztēle, tāpēc domās varu uzburt jebkuru siltās zemes ainu. Vēl pie sienas pielieku kādu fotogrāfiju no siltajām zemēm un kļūst pavisam silti. Vēl tikai aizveru ar aizkariem logus, lai neredzētu ielu," tā pelēko Latvijas rudeni raksturo Kondrašins.

Arī ziema viņiem neiet pie sirds - Kondrašini vairs nav kaislīgi slēpotātji, jo Sergejs savulaik slēpojot savainojis kāju un pēc operācijas uz slēpēm uzkāpj vien retu reizi. "Ja sanāk būt uz kalna, tad ziemas priekus izbaudām, braucot ar ragaviņām," skaidro Bogdana.

Bogdana, kas ir ne tikai Sergeja dzīvesbiedre, bet arī abu kopīgā biznesa partnere, stāsta, ka pēc kalendāra izdošanas jau iecerēts jauns projekts, kurā iesaistījusies arī aktrise un triju bērnu māmiņa Santa Didžus. "Tas būs tāds sociāls projekts par bērnu radībām, ko sākām realizēt jau laikā, kad Santa bija trešā bērniņa gaidībās," atklāj Bogdana.

Fotogalerijā: 2010. gada Sergeja Kondrašina erotiskā kalendāra tapšanas aizkulises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!