Foto: Mango
Erotisko fotogrāfiju meistars Sergejs Kondrašins un viņa dzīvesbiedre Bogdana jau sākuši darbu pie 2011. gada erotiskā kalendāra modeļu atlases, un tām meitenēm, kuras vēlējās nonākt prestižā kalendārā lapaspusēs, šoreiz bija jāpiedalās īstā realitātes šovā.

Sākotnēji uz vienīgo modeles vietu bija pieteikušās 300 meitenes, no kurām pusfinālam tika izvēlētas 40 pretendentes, bet ar interneta balsojumu tika noteiktas demit meitenes, kuras tiks izvirzītas finālam.

"Lai saprastu, cik meitenes ir gatavas darbam, Sergejs bija izdomājis visdažādākos pārbaudījumus. Desmit meitenes fotografējās aitu aplokā, kailas pozēja Tūjas alā, mālu darbnīcā, rapšu laukā, lecot ar izplatņiem, kā arī zem ūdens Slokas karjerā," uzskaita Bogdana.

Arī izklaides portāls Mango piedalījās vienā no pēdējiem 2011. gada kalendāra modeļu kastinga realitātes šoviem, kas norisinājās Vecrīgas moderno apģērbu veikalā OverScore.

Bogdana atklāj, ka finālistu svars ir no 46 līdz 48 kilogramiem. "Taču ne jau svars ir galvenais, bet tas, kā meitenes sevi pasniedz, kā viņas izskatās fotogrāfijās. Man pat liekas, ka vienai no modelēm krūtis vien sver kādus četrus vai piecus kilogramus."

Šoreiz to, kura no desmit fināla modelēm būs uzvarētāja un fotografēsies jaunajam kalendāram, noteiks profesionāla žūrija, kuras sastāvā ir Sergejs Kondrašins, vizāžists Andris Ruskulis, Artūrs Jurkevičs, modes blogeris Deniss Ševeļovs un frizieris Edgars Zablockis, kā arī žūrijā darbojas iepriekšējo gadu kalendāra populārās modeles Agnese Zeltiņa, Maija Silova un Valērija Medvedeva.

Erotiskā kalendāra meistars Kondrašins atklāj, ka jaunā kalendāra modeļu fososesija sāksies tikai šī gada augustā un septembrī. "Pavisam kalendārā būs redzamas piecas vai sešas meitenes. Šoreiz ir ļoti daudz interesanti piedāvājumi fotosesijai gan mūsu iemīļotajā Vidusjūrā, gan Indijā," piebilst Kondrašins.

Vaicājot, vai jau ir zināms, kuras Latvijas slavenības redzēsim jaunā kalendāra lappusēs, Bogdana skaidro, ka pagaidām var atklāt tikai vienu populāro modeli - TV3 raidījuma Kinomānija vadītāju Annu Rozīti.

Fotogalerijā piedāvājam ieskatu Sergeja Kondrašina 2011. gada erotiskā kalendāra modeļu fināla kastingā Vecrīgas moderno apģērbu veikalā OverScore. Tā kā veikala skatlogā kailās modeles pozēja fotogrāfiem, viņas pievilināja veikalā iegriezties arī vienu no Latvijas un Vācijas slavenākajiem vijolniekiem un diriģentiem – Gidonu Krēmeru.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!