Foto: LETA

Svētdien, 26. septembrī, daudzus šova Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas skatītājus pārsteidza tas, ka ierastā raidījuma vadītāja Valtera Krauzes (attēlā) vietā televīzijas skatītāju ar jokiem centās izklaidēt viņa ilggadējā kompanjone Baiba Sipeniece-Gavare.

Sarunā ar izklaides portālu Mango telekompānijas TV3 sabiedrisko attiecību pārstāve Marta Zandersone apstiprināja, ka turpmāk Baiba Sipeniece-Gavare ik svētdienu priecēs televīzijas skatītājus kā šova Dziedi ar zvaigzni.Milžu cīņas vadītāja.

Uz jautājumu, kādēļ Krauze nolēmis pārtraukt dziedāšanas šova vadīšanu, Zandersone paskaidroja, ka populārais šovmenis šādu lēmumu bijis spiests pieņemt "veselības problēmu dēļ".

Lai gan bija paredzēts, ka 25. septembrī TV3 sāks rādīt jaunu tievēšanas šovu Dejo nost!, kura vadītājas pienākumus arī gatavojas uzņemties Sipeniece, dažādu sarežģījumu un gatavošanās darbu dēļ šī šova sākums pārcelts uz nenoteiktu laiku, un arī šobrīd TV3 pārstāvji konkrētu datumus izvairās nosaukt, tomēr apstiprina, ka šovs pie skatītājiem agrāk vai vēlāk nonāks.

Zandersone, skaidrojot, kā Sipeniecei izdosies apvienot divu šovu vadīšanu vienā sezonā, kas līdz šim ir nebijusi prakse, atzina, ka "tas viens otram netraucēs", jo apalīšu deju šovs tiks rādīts sestdienu vakaros, bet dziedāšanas šova tiešraide notiek svētdienās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!