Foto: stock.xchng
Sanktpēterburgas tiesībsargājošās institūcijas uzsākušas izmeklēt incidentu, kurā traģiskos apstākļos gājis bojā kāds garāmgājējs, ko letāli ievainoja no liela augstuma nomesta automašīnas riepa, ziņo Krievijas mediji.

Incidents noticis Kaļiņinas mikrorajonā, bet par upuri kļuvis kāds 40 gadus vecais vīrietis, kurš tumšā vakarā atgriezās mājās no darba. Viņš bija tikai dažus soļus no savas kāpņutelpas, kad ļaundari no daudzstāvu dzīvojamās mājas pa logu izmeta auto riepu.

Videonovērošanas kamera fiksējusi incidenta brīdi: kadros skaidri redzams, kā no loga krītošā riepa ar dzelzs disku vispirms atsitas pret asfaltu, bet pēc tam trāpa vīrietim pa galvu. Kad ieradusies ātrā palīdzība, vīrietis vēl bijis dzīvs un centies piecelties, bet ceļā uz slimnīcu viņš nomiris.

Šobrīd videonovērošanas ieraksts pievienots krimināllietas materiāliem. Saskaņā ar provizoriskiem izmeklēšanas rezultātiem, zināms, ka riepa izmesta no 11. stāva, bet slepkavas bijuši nepilngadīgi jaunieši, kuru "varoņdarbu" fiksējusi arī kāda cita kamera.

Pēc ekspertu domām, ja šī izmeklēšanas hipotēze apstiprināsies, jaunie slepkavas tiks sveikā bez nopietna soda, jo viņi vēl nav sasnieguši 14 gadu vecumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!