Foto: Mango
Bijušais Latvijas premjerministrs un uzņēmējs Vilis Krištopans (attēlā) pirmdien no savas dzīvesvietas Floridas štatā bija ieradies Latvijā, lai tiesas zālē liecinātu tā sauktajā digitālizācijas lietā, tomēr politiķis atradis laiku arī tam, lai risinātu vēl kādas citas problēmas – aizstāvētu TV dīvu Maiju Rozīti.

Populārais brīvdienu žurnāls Vakara Ziņas, nevēloties atpalikt no citiem dzeltenās preses izdevumiem, pagājušajā nedēļā bija ķēries klāt rakstam par muzikālā šova Koru kari 2 un TV3 laika ziņu simpātiskās vadītājas Maijas Rozītes krūtīm un citām ķermeņa daļām.

Veidojot rakstu par Latvijā populāru sieviešu silikona krūtīm, tai skaitā arī Rozītes dekoltē, Vakara Ziņas vēlējās noskaidrot, kādas korekcijas savā izskatā veikusi TV zvaigzne. Žurnālisti interesējušies, vai viņa pieaudzējusi matus un koriģējusi krūšu apkārtmēru, taču, kad Maija nav varējusi izturēt Vakara Ziņu žurnālistu uzdotos jautājumus, viņai talkā nāca mīļotais draugs - ekspremjera dēls Kaspars Krištopans, kurš vērsies pie sava ietekmīgā tēva, lai viņš sazinātos ar žurnāla izdevējiem un šāda tēma žurnālā netiktu apskatīta.

Kā savulaik sarunā ar izklaides portālu Mango atzina Kaspars Krištopans, viņš Maiju Rozīti uzskata par savu nākamo līgavu. Tagad, Krištopanam senioram glābjot topošās radinieces reputāciju, raksts par Rozītes krūtīm uzrakstīts netiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!