Foto: Mango

Skaistumkaralienes Sanitas Kubliņas (attēlā), kuru pazīstam arī kā šova Latvijas princese finālisti, dzīvē pēdējā laikā amizantu notikumu netrūkst – nupat viņa pati gandrīz padarījusi sevi par zagli, veikalā aizmirstot samaksāt par saldumiem.

"Mēs ar draugu iepirkāmies veikalā, kad man sāka zvanīt telefons. Iepirkumu groziņu nesa draugs, bet es sev maisiņā biju salikusi saldumus. Sāku runāt par telefonu un aizrāvos - tā kā zināju, ka saruna būs gara un negribēju bļaustīties pa visu veikalu, drosmīgi devos ārā - garām kasei un apsardzei, pavisam aizmirsusi, ka man rokās taču prece, par kuru neesmu samaksājusi," nu jau smejoties trauksmainos notikumus portālam Mango atstāsta skaistumkonkursu dalībniece.

Pie veikala ārdurvīm meitene mierīgi norunājusi pa telefonu vēl desmit minūtes, un tikai tad, kad draugs iznācis no veikala un izbrīnīts norādījis uz Sanitas rokās esošajiem saldumiem, viņa saķērusi galvu un metusies atpakaļ veikalā, lai samaksātu par preci.

"Pieskrēju pie kases un vairākkārt atvainojos, bet pārdevēja smējās un, brīnīdamās, kā man izdevās izšmaukt no veikala nepamanītai, jautāja, kā tad es izdomājusi vēl nākt atpakaļ, lai samaksātu. Summa jau nemaz nebija tik liela - kādi 70 santīmi, bet es vienalga gribēju būt godīga. Tā nu galu galā iznāca jautrs vakars arī pārdevējai, kura nosmējās, ka kāds ir tik godīgs, ka atnāk arī atpakaļ, lai samaksātu par nejauši no veikala iznesto preci," stāsta Kubliņa.

Arī apsargi nebija pamanījuši pazīstamās meitenes nedarbu, un Sanita spriež, ka justos pagalam neērti, ja viņu uztvertu par zagli. Sanita, kura pašlaik ir sava pirmā bērniņa gaidībās, smejas, ka iespējams, teicienam, ka meitenes grūtniecības laikā kļūst liderīgas, ir sava taisnība, kaut gan ne jau viņai vienīgai atgadās šādas likstas.

"Pēc tam draugi mani mierināja, lai neuztraucos - citiem gadījies tā, ka mašīnā ielej benzīnu un aizbrauc, aizmirstot samaksāt," stāsta Sanita, tomēr sev nosolījusies šādas situācijas neatkārtot un iepērkoties ar telefonsarunām neaizrauties.

"Telefonsarunas veikalos sāk kļūt bīstamas, jo var iedzīvoties nepatikšanās," secina skaistumkaraliene.

Topošā māmiņa pēc pāris dienām dosies atvaļinājumā, un brīvos mēnešus viņa izmantos, lai palīdzētu mammai dažādos mājas darbos, izbaudītu saulīti, kā arī beidzot iegādātos gaidāmajam bērniņam paredzētās lietas.

"Neesmu radusi atpūsties, tāpēc gan jau atradīšu kādu darbiņu," smejas Kubliņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!