Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā) nespēj rimties, mainot frizūras un drēbītes, tādēļ, lai šokētu publiku, viņai nākas izgudrot aizvien jaunus paņēmienus. Un arī šoreiz, defilējot pa sarkano paklāju prestižās modes ceremonijas CFDA Fashion Awards laikā, Gaga skatītājus atstāja neizpratnē – vai viņas publiskā krūšu atkailināšana bija nejaušība, vai kārtējais triks.

CFDA Fashion Awards ir tradicionālā balva, ko Ņujorkā pasniedz Modes dizaineru padome, un Lady Gaga uz šo ceremoniju bija ieradusies gandrīz piedienīgi - melnā tērpā ar ņieburu un garu šleipi.

Tiesa, redzot viņas elektrozaļo parūku, atzīti modes pasaules metri (piemēram, žurnāla Vogue redaktore Anna Vintura un dizaineris Marks Džeikobss) draudzīgi savieba seju sāpju grimasē, tomēr kopumā dziedātāja izskatījās visai neuzkrītoši.

Un tomēr Gaga pamanījās garlaicīgajā pasākumā ieviest zināmu dzīvību - pozējot fotogrāfiem, dziedātāja augstu pacēla rokas, ļaujot ņieburam noslīdēt un atklāt skatam viņas krūšu galus. Fotogrāfi ar sajūsmu iemūžināja šo mirkli, bet notikušais mākslinieci it nemaz nesamulsināja un viņa ar smaidu atkal sakārtoja apģērbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!