Foto: Publicitātes attēli

Mis Latvija 2007 Viktorija Drizļonoka (attēlā) aizvadītās nedēļas nogalē atgriezusies no Kipras, kur piedalījās starptautiskā konkursā Miss Peace 2010, kur no aizvadītā gada konkursa uzvarētājas, pašmāju skaistumkaralienes Ievas Lases, rokām tika nominēta par šī gada "Miss Peace".

Aģentūras Mis Latvija vadītāja Inta Fogele sarunā ar izklaides portālu Mango neslēpj prieka emocijas, ka atkārtoti konkursā Miss Peace uzvarējusi "Mis Latvija" titula ieguvēja.

"Ja 2008. gadā Mis un misters Latvija konkursā Viktorija Drizļonoka lika kroni galvā Mis Latvijai 2008 Ievai Lasei, tad šoreiz Kiprā notika pretējais, un, tā kā Ieviņa bija pērnā gada starptautiskā skaistumkonkursa Miss Peace uzvarētāja, tad šogad viņa piedalījās Viktorijas kronēšanā," priecājas Fogele.

Raksturojot Viktoriju, Mis Latvija vadītāja atklāj, ka meitene plašākai sabiedrībai nav zināma, jo dzīvo, strādā un studē ķīmiju dzimtajā Daugavpilī, tāpēc uz saviesīgiem pasākumiem Viktorija nebrauc un nav arī manīta dzeltenās preses lappusēs.

Fogele stāsta, ka ikviena jauna un gudra meitene var uzvarēt ne tikai vietējā mēroga, bet arī starptsautiska mēroga konkursā. Viņa jau aicina pieteikties jauniešus, kuri vēlas izmēģināt savus spēkus nākamā gada Mis un Misters Latvija konkursā.

"Konkursa pretendentu fotogrāfijas, kuras nekur netiks publicētas, un CV gaidīšu uz e-pastu inta.fogele@inbox.lv. Jaunieši var pieteikties no 18 gadu vecuma. Viņi nedrīkst būt precēti. Jābūt Latvijas pilsoņiem, bet tautībai nav nozīmes. Puišiem jābūt augumā no 180, bet meitenēm no 170 centimetriem," aģitē Fogele.

Foto: Aģentūras Mis Latvija arhīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!