Foto: DELFI

Piektdien, 8. jūnijā, telekompānijas LNT studijā Elijas ielā sākās dalībnieku atlase Kanāla 2 šīs vasaras lielajam šovam Cīnītājs – par iespēju piedalīties izdzīvošanas šovā gatavi cīnīties ir simtiem cilvēku.

Šova veidotāji sarunā ar DELFI Izklaidi pastāstīja, ka kopumā dalībai šovā Cīnītājs pieteikušies aptuveni 800 cilvēku vecumā no 18-51 gadam, un lielākā daļa no viņiem apstiprinājuši arī ierašanos uz atlasi, kas notiek divu dienu garumā - piektdien un sestdien.

Lai izvēlētos šovam piemērotākos dalībniekus, atlasē darbojās profesionāla žūrija - daudzos dalībniekus izvērtēja šova Okartes skatuve atraktīvais dalībnieks Kašers, šova Okartes skatuve rīta rosmju vadītāja Kristīne Bērziņa un pārmaiņu treneris Andžejs Reiters.

Bērziņa DELFI Izklaidei pastāstīja, ka pirmajā atlases dienā pārsteigumu neesot trūcis - kāda apaļīga meitene pārsteigusi gan sevi, gan vērtētājus, uztaisot špagatu, tāpat žūrijas locekļiem mute palikusi vaļā, kad korpulentie pretendenti neminstinoties rāpušies pa virvi.

Par īpašu pārsteigumu bija parūpējies kāds policijas darbinieks, kurš žūrijas priekšā sāka izģērbties, kā arī kāda meitene, kura savas izdzīvošanas iemaņas centās apliecināt, apēdot slieku.

Potenciālie šova dalībnieku pārbaudīti "pēc pilnas programmas" - viņiem bijis jāpierāda savas spējas gan fiziskos pārbaudījumos, gan jādemonstrē asprātība, spēja izklaidēt un citas iemaņas.

"Mēs darīsim visu, lai skatītājiem pēc tam būtu interesanti šovu skatīties. Spiedīsim uz daudzveidību, jo tikai aktīvus un skaļus dalībniekus skatīties nebūtu aizraujoši - vajag arī tos klusos un dziļos ūdeņus," sola Bērziņa.

DELFI Izklaide atgādina, ka 1. jūlijā šovā Cīnītājs, kura darbība notiks kinopilsētiņā Cinevilla, dalību uzsāks 18 drosminieki, no kuriem stiprākie 57 dienas cīnīsies par galveno balvu 5000 eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!