Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Linda Leen (attēlā) publiski paudusi savu negatīvo attieksmi pret jauniņo dziedātāju Emi jeb Sarmīti Jērāni - Lindas Leen Twitter profilā otrdienas vakarā parādījies ne visai glaimojošs ieraksts "Degradācija.lv" un tam pievienots links uz Emi nesen izveidoto mājas lapu.

Dziedātāja Emi sarunā ar izklaides portālu Mango atzīst, ka Lindas Leen attieksme viņu šokējusi. "Ja viņa būtu patiess cilvēks, viņa varētu sazināties ar mani un pateikt, ko viņa domā par mani. Tas būtu cilvēciskāk un profesionālāk," atzīst Emi, kura pati vairākkārt tikusies ar Lindu Leen un atzīst, ka līdz šim patiešām cienījusi pieredzes bagāto dziedātāju.

Emi neslēpj sarūgtinājumu par šādā veidā publiski izteiktu nosodījumu un norāda, ka viņai nav nekas pret kritiku, ja vien tā izteikta profesionāli un pamatoti. "Viņa varēja man piezvanīt vai atrakstīt un pateikt savas domas, vai dot kādu profesionālu padomu, bet šāda veida rīcība kaitē viņai gan kā cilvēkam, gan dziedātājai," uzskata Emi, kura pati neņemtos nosodīt kādu kolēģi par to, ko viņš dara.

"Katrs dziedātājs savā darbā iegulda savu sirdi un laiku - to nedrīkst nosodīt. Linda, acīmredzot, vērtē sevi augstāk, nekā vajadzētu. Viņai vajadzētu vairāk koncentrēties uz to, ko viņa dara, nevis "nolikt" citus mūziķus," Lindas Leen rīcību vērtē Emi.

Neilgi pēc sarunas ar Emi ar portālu Mango sazinājās arī viņas draugs, melnādainais horeogrāfs Šons Ani, kurš par Lindas Leen ievietoto vērtējumu bija patiešām sašutis. Viņš atzina, ka jebkuram ir tiesības uz savu viedokli, bet saukt otra darbu par degradāciju ir neprofesionāli.

"Var teikt, ka radītā mūzika nav laba vai ka tā nepatīk, bet degradācija - tas ir pārāk skaļš vārds," norādīja Šons un uzsvēra, ka Emi darbu atzinīgi novērtējuši daudzi ārzemju mūzikas profesionāļi.

Mango saviem lasītājiem piedāvā pašiem novērtēt dziedātājas Emi veikumu, noklausoties viņas jauno dziesmu Rīga no projekta Making of Emi, kas tapusi kopā ar grupas Enigma radītāju Mišelu Kretū, kā arī noskatoties dziedātājas prezentācijas video.

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/Emi_Riga.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!