Foto: F64

Okartes skatuves ceturtajā koncertā žūrijā uzaicinātā dziedātāja Olga Rajecka jauniešus vērtēja kā profesionāle, neskopojoties ar kritiku. Šova jaunākajai dalībniecei – eksotiskajai Lingitai Linai Bopulu (attēlā) - Olga pat paziņoja, ka nekāda dziedātāja no viņas nesanākšot, par ko meitene aizskatuvē gauži noraudājās.

"Protams, ka es nejutos labi, stāvot uz skatuves, kad Olga tik pamatīgi nokritizēja manu talantu. Taču Olgas vārdi mani stiprina. Viņa apgalvoja, ka es nekad nekas nebūšu, bet es ar savu spēku, ticību un darbu varu pierādīt pretējo," sarunā ar DELFI Izklaide savas sajūtas pēc smagās kritikas pauž Lingita.

Viņa pati pretēji Olgai tomēr ir pārliecināta, ka spēs kļūt par skatuves mākslinieci. "Es neesmu apvainojusies uz Olgu, taču uzskatu, ka tas, ko viņa man pateica pēc uzstāšanās, bija par skarbu.

Lai arī viņa ir pieredzes bagāta dziedātāja, Olga nav nekāds dievs, kas varētu noteikt, vai es kaut kas dzīvē būšu, vai ne. Viņa nav arī mana mamma, lai teiktu man, ka man ar dziedāšanu vairs nebūtu jānodarbojas. Katrā ziņā - paldies Olgai par ieteikumiem, bet es neesmu šeit atnākusi, lai padotos," teic Lingita.

Pēc žūrijas vērtējuma izskanēšanas viņa jutusies ļoti slikti un atzīst, ka pēc koncerta pat pamatīgi noraudājusies. Par žūrijas skarbumu šokā bijusi gan jaunās dziedātājas ģimene, gan citi atbalstītāji. Tagad, kad visas asaras izraudātas, Lingita ir spēka pilna turpināt mērķtiecīgi strādāt. Spēku viņa rod grāmatās, lūgšanās un pozitīvās domās.

"Pēc tā, ko man pateica Olga, man ir tikai divas izvēles iespējas. Viena iespēja - sabrukt, bet es izvēlēšos otro - skarbos vārdus paturēt atmiņā kā savu iekšējo dzinuli, lai pilnveidotu sevi vēl intensīvāk un pierādītu pretējo - ka ar darbu es varu sasniegt savus mērķus," spēku nezaudē Lingita.

Šova jaunākajai dalībniecei dzīve šovā nudien neesot viegla - kopīgos tusiņos viņa turas maliņā, bet iekšējā balsojumā regulāri kļūst par pārējo dalībnieku antipātiju.

"Ja diendienā tev tiek atkārtots tas, ka esi visvājākais no dalībniekiem, tu negribot sāc tam ticēt. To, kā citi mani vērtē, es redzu pēc iekšējā balsojuma. Iespējams, citi pret mani balso tāpēc, ka nesaskata manī vokālās spējas, varbūt tāpēc, ka neesmu nevienā barā.

Viegli jau man te nav - ik pa laikam sabrūku, bet tad atkal eju uz priekšu. Šovs man dos ļoti lielu dzīves, ne tikai skatuves pieredzi," nopūšas Lingita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!