Foto: F64

TV3 šova Dejo ar zvaigzni 3 ceturtais raidījums, kā ierasts, bija emocijām bagāts, un kārtējo reizi īpaši skarbu un aizvainojošu žūrijas vērtējumu nācās uzklausīt dziedātājai Ellai un viņas deju partnerim Rihardam Mailītim (abi attēlā).

Pēc abu nodejotās rumbas, ko mēdz dēvēt par "mīlestības deju", žūrijas pārstāvis, horeogrāfs Vladimirs Ponomarjovs Mailītim pārmeta emociju trūkumu dejas laikā un nosauca viņu par "ultrafrigidu".

Šāds vērtējums radīja sašutumu gan pārējo dejotāju vidū, gan šova skatītājos, bet vissāpīgāk to, protams, pārdzīvoja pats Rihards, viņa partnere Ella un dejotāja laulātā draudzene Viola Abramova-Mailīte, kura šova aizkulisēs klātienē bija ieradusies atbalstīt savu laulāto draugu.

"Šajā raidījumā īpaši sajutām, ka mūs nemīl. Citiem bija vēl sliktākas dejas, jo mēs dejojām īstu, tīru rumbu, bet citi pāri savus priekšnesumus padarīja par šoviem," žūrijas attieksmi sarunā ar izklaides portālu Mango vērtē Mailītis.

Žūrijas pārmetumiem par viņa seksuālo aktivitāti jaunais dejotājs nepiekrīt, jo uzskata, ka rumbu var nodejot ar dažādām emocijām un viņu priekšnesumā mīlestības nav trūcis.

"Dejas laikā mēs ar Ellu patiešām viens otru mīlējām un izjutām. Es vēlāk skatījos dejas atkārtojumu, un man pašam acīs bija asaras un tirpiņas skrēja no aizkustinājuma. Iespējams, ka Ponomarjova kungs vēlējās, lai es dejas laikā Ellu turpat arī izvaroju, bet es uzskatu, ka mums emociju netrūka," saņemto kritiku atspēko Mailītis.

Tāpat viņš pauž aizdomas, ka pieredzes bagātais žūrijas pārstāvis īsti nesaprot jēdziena "frigiditāte" nozīmi, jo "tas attiecas tikai uz sievietēm", tāpēc šādi pārmetumi viņa virzienā bijuši ne tikai aizvainojoši, bet arī neprecīzi.

Mango jau ziņoja, ka žūrijas un skatītāju kopvērtējumā Ella ar partneri ceturtajā raidījumā saņēma zemāko vērtējumu, un viņiem šovs bija jāpamet. Šādu iznākumu Mailītis uztvēris ar divējādām emocijām.

"Jā, no vienas puses man bija škrobe, ka tik ātri vajadzēja no šova iziet, bet bija arī atvieglojums, jo pēc trīs nedēļu pauzes atkal varu pievērsties darbam savā deju studijā," atklāj Mailītis, kuru deju skolas audzēkņi sagaidījuši ar vētrainām emocijām.

Jau ceturtā Dejo ar zvaigzni 3 raidījuma aizkulisēs pēc saņemtajiem pārmetumiem un šova veidotāju publiskoto video no masāžas salona, kurā Ella bija redzama puskaila, dziedātāja pauda, ka šovu, neraugoties uz rezultātu, pametīs. Tā kā skatītāji izdarīja savu izvēli, pārliecināties par šādas apņēmības patiesumu nebija iespējams, bet vēl joprojām nav zināms, vai Ella un Mailīti piedalīsies atgriešanās raidījumā 28. martā.

"Šobrīd ir sarežģīti to pateikt, bet, ja mēs necīnīsimies par iespēju atgriezties, tas nebūs tādēļ, ka esam apvainojušies - Ella ir saņēmusi labu piedāvājumu no ASV, un, ja viņa tam piekritīs, mēs šovā necentīsimies atgriezties," skaidro Mailītis.

Galerijā ieskats daudz apspriestajā Ellas un Mailīša Dejo ar zvaigzni ceturtā raidījuma priekšnesumā un šova aizkulisēs (foto: Mango.lv un aģentūra F64).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!