Āfrikas valsts Malāvijas iedzīvotājs Džali Mateju (attēlā) ir sešu bērnu tēvs, tomēr acīmredzama heteroseksualitāte nav kļuvusi par šķērslis tam, lai vīrietim izaugtu sieviešu dzimumorgāni un pat sāktos menstruācijas, ziņo ārvalstu prese.

Kā pastāstījis pats transformētais vīrietis, viss sācies pirms diviem gadiem, kad viņa ānusa rajonā izveidojies dīvains izaugums.

"Mana sieva rūpīgi to izpētīja un apstiprināja, ka runa ir par maksti. Pēc kāda laika izaugums pazuda, bet drīz vien parādījās atkal. Tad man sāka sarauties penis un drīz vien izzuda pilnībā. Viss, kas man palicis - tā ir tikai vagīna," sūdzējies Džali.

Pēc aptuveni mēneša malāvieša penis tomēr nedaudz izstiepies, tomēr tā īpašnieks uzskata, ka tas ir pārāk vārgs un vairs nav derīgs dzimumaktu veikšanai.

Mateju ir pārliecināts, ka kļuvis par burvestību upuri un šobrīd viņš tur aizdomās savas otrās sievas māti, kura viņu neieredz. Lai noņemtu lāstu, kas gan pagaidām nav devis vēlamos rezultātus, Mateju ir bijis spiests pārdot jau septiņus āžus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!