Visās šovbiznesa sfērās plaši atpazīstamais modelis, radio dīdžejs un dziedātājs Markus Riva (attēlā) pēc Elīnas Fūrmanes jeb Ellas došanās uz Ameriku palicis par kluba Dstyle saimnieku, un darba puisim ir tik daudz, ka nav pat laika domāt par pārslodzes iespējamību.

"Darba man nekad nav bijis maz. Tagad nācis klāt arī šis izaicinājums - Dstyle vadītāja pienākumi. Grūti spriest, kā tieku galā, jo tas ir ilgtermiņa process, ne dienas jautājums. Patiesībā, nekādus pienākumus īsti pārņēmis neesmu, jo Dstyle darbojos un organizēju pasākumus jau kopš aprīļa sākuma. Šobrīd laikam tas ir acīmredzami, ka es esmu vadītāja pozīcijā, bez Elīnas," izklaides portālam Mango stāsta Markus.

Kluba vadītāja amatā Markus iejuties labi, jo pasākumu organizēšana viņam nebūt nav sveša. "Esmu agrāk darbojies Rīgas domes Kultūras departamentā, koncertorganizācijā Ave Sol, kur guvu pieredzi kultūras pasākumu organizēšanā, tāpat jau skolas laikā rīkoju pasākumus, bet visa vasara pagāja organizējot ballītes kopā ar Elīnu," stāsta jaunais kluba vadītājs.

Viņš atklāj, ka arī pats Dstyle ienesis jaunas vēsmas, pārveidojot atpūtas vietu par lounge tipa vietu ar jaunu ēdienkarti, un sola drīzumā klubā ieviest vēl kādas patīkamas pārmaiņas.

Gluži viens pats ar klubu jaunais puisis palicis nav - viņam ir lieliski kolēģi, kas atbild par citām norisēm Dstyle, taču mākslinieciskie jautājumi ir tikai Markus pārziņā.

"Ir lērums pienākumu - viss ne tikai jānoorganizē, bet pie reizes arī jāspēlē," stāsta puisis, kurš klubā darbojas arī kā dīdžejs. Taču Markus nesūdzas - viņš tikai atbalstot Ellas izvēli uz laiku karjeras sakarā padzīvot Amerikā un līdz viņas atbraukšanai ar visu tiek galā pats.

"Esmu darbaholiķis. Man patīk daudz strādāt, un tas man dod gandarījumu. Protams, sanāk mazāk laika citām lietām, bet, jo vairāk dari, jo vairāk vari izdarīt.

Paralēli darbam klubā turpinu darboties radio Capital FM, rakstīt savu jauno disku, filmēt, sportot, spēlēt arī citos pasākumos, vadīt pasākumus un pārslodzi ārstēju ar sportiskām aktivitātēm," stāsta Markus, kuram decembris būs īpaši piesātināts dažādiem darbiem, bet jau janvārī viņš sola iepriecināt fanus ar jaunu singlu kopā ar kādu ļoti labi zināmu mūziķi.

"Tā kā ir gada nogale, jāpaspēj izdarīt daudzas lietas, tāpēc nav laika izfiltrēt, kas ir grūti, kas ne. Mani darbam iedvesmo tas, ka cilvēki atpūšoties pie mums jūtas laimīgi," stāsta Markus, atklājot, ka tagad īpaši strādā pie tā, lai klubā Dstyle noorganizētu īpaši neaizmirstamu Jaungada sagaidīšanas ballīti.

Starp daudzajiem darbiem mūziķis pamanījies izveidot arī modīgu video savam hitam Chase, kuru ar Mango starpniecību pirmo reizi atrāda klausītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!