Foto: F64

Par Lingitas Linas Bopulu (attēlā) emocionālo stāvokli šova Okartes skatuve 2 telpās nopietni satraukusies viņas mamma, kura vēstulē meitai ieteikusi pamest šovu, ja kļūst pārāk grūti. Lingita mammai sola saņemties, taču pārējie šova dalībnieki neuzskata, ka meitene ir pelnījusi īpašu attieksmi, jo šovā visi ir vienādi.

Kā skaidro pati Lingita, mamma viņai atsūtījusi vēstuli, kurā ieteikusi gadījumā, ja šovā kļūst pārāk grūti, doties ārā un nemocīties. Mamma paudusi lepnumu par meitas veikumu pēdējā koncertā, kad Lingita, kura parasti sniedz vienu no vājākajiem priekšnesumiem, saņēmusies tik ļoti, ka iekļuvusi labāko trijniekā.

Lingita tradicionāli ik nedēļas nokļūst izbalsošanas krēslā iekšējā balsojuma rezultātā, un meitene jau izteikusies, ka tas esot tāpēc, ka cilvēki vienkārši nav pieraduši pie viņas afrikāņiem raksturīgā temperamenta. Citi šova dalībnieki gan uzsver, ka nevienam neesot personīgas antipātijas pret Lingitu vai viņas izcelsmi.

"Tam, ka mēs iekšējā balsojumā balsojam par Lingitu, nav nekāda sakara ar to, vai viņa mums patīk vai nepatīk. Mēs balsojam par to, kurš ir vājākais koncertā. Lingita vairākkārt bijusi vājākā, tāpēc viņa tik bieži sēž uz svītras. Lingita ir jauka un mīļa meitene. Varbūt rodas iespaids, ka mēs visi viņai vēlam sliktu, bet tā nav," kolēģu attieksmi DELFI Izklaide skaidro Marta Ritova.

Viņa novērojusi to, ka Lingita labprātāk par klačošanos kopā ar citiem izvēlas nolīšanu maliņā ar kādu grāmatu, taču Martai nešķiet, ka Lingita būtu kaut kā atstumta no pārējās kompānijas.

"Mēs pārējie jau te viens otram arī neuzbāžamies. Tas viss Lingitas sakarā ir pārspīlēts. Jā, Lingita pati saka, ka viņu nesaprot temperamenta dēļ. Tā neviens nav teicis, tā domā tikai viņa pati. Viņa te ir dzimusi un augusi, tāpēc temperamenta ziņā ir tāda pati, kā mēs visi," uzskata Marta.

Viņa atklāj, ka ap eksotisko meiteni saceltā jezga neietekmēs to, kā kolēģi turpmāk balsos iekšējos balsojumos - ja meitene koncertā patiešām būs pēdējā, pārējie neies liekuļot un balsos par vājāko.

Lingitas spēju saņemties novērtējusi arī dziedātāja Olga Rajecka, kura iepriekš par meiteni izteikusies visai asi, paziņojot, ka nekāda dziedātāja no Lingitas nesanāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!