Foto: DELFI

Pēc iegūtās otrās vietas šova Okartes skatuve otrajā sezonā jaunā dziedātāja Marta Ritova (attēlā) vēl nemaz nav īsti izgājusi no mājas. Viņai diena sajukusi ar nakti, taču meitene uzskata, ka pati tiks galā ar problēmām, kas radušās, ilgstoši dzīvojot noslēgtībā, un ir apņēmības pilna turpināt muzikālo ceļu.

"Priekšā darbīga vasara - ierakstīšu dziesmas, priekšā koncerttūre. Darbošos gan kā solo māksliniece, gan kopā ar Zvaigžņu zagļiem, vienīgi grupa pašlaik paņēmusi pauzi, jo Gintam Cālītim ir nopietnas problēmas ar veselību, taču viss būs labi.

Tas, ko daru kā solo māksliniece, ļoti atšķiras no Zvaigžņu zagļiem, tāpēc turpināšu abus projektus," sarunā ar DELFI Izklaide nākotnes ieceres iezīmē Marta. Par augstskolas beigšanu jaunajai dziedātājai jāsatraucas nav - šova dēļ viņa paņēmusi akadēmisko gadu.

Dziedātāja ir ļoti apmierināta ar to, kā viņai beigusies Okartes skatuve 2, jo galvenais mērķis piepildīts - meitene gribēja iekļūt superfinālā.

Atgriezties ikdienā pēc šovā pavadītajiem mēnešiem Martai ir ļoti grūti. "Man ir problēmas ar miegu. Visu dienu ļoti nāk miegs, bet naktīs nevaru aizmigt. Tad nu pa dienu guļu, pa nakti esmu nomodā, jo vienkārši nevaru pagulēt, lai cik agri būtu cēlusies.

Bet citādi manā dzīvē nekas īpaši nav mainījies. Šovs ir beidzies, un es skatos nākotnē. Es neesmu no tiem šova dalībniekiem, kuriem ārpusē būs jāmeklē psihologa palīdzība, jo šovs nekad nav bijis mana dzīve. Tagad nevis jāskatās pagātnē, bet jāstrādā, lai nepazustu," stāsta Marta.

Iepazīt pēkšņās popularitātes saldmi vai gluži pretēji - rūgtumu, Martai vēl nav izdevies, jo pēc fināla koncerta viņai izdevies izvairīties no sabiedrības.

"Kopš šova noslēguma nemaz neesmu izgājusi no mājām, un, ja kaut kur jābrauc, pārvietojos ar automašīnu. Vienīgi sestdien biju aizgājusi atpūsties, un cilvēki, mani redzot, dziedāja Uguns kā gaiss.

Bet vispār es sevi neuzskatu par slavenību. Varu aiziet uz veikalu treniņbiksēs - man vēl neliekas, ka es esmu zvaigzne. Vēl pagaidām neko tādu neesmu sasniegusi," pretēji daudziem saviem kolēģiem spriež jaunā dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!