Foto: DELFI

Kamēr citas Okartes skatuves zvaigznes pēc šova beigām steidz atbrīvoties no telpās dzīvojot uzkrātajiem tauciņiem, Martai Ritovai (attēlā) ir pretējas problēmas – tieši ārpusē viņai vairāk kārojas labi paēst, tāpēc meitene sākusi aktīvi sportot, lai neapveltos.

"Tā kā es piedalījos abās šova sezonās, man ir visgrūtāk pēc iznākšanas ārā saglabāt formu. Es tajā Okartē nemaz tik daudz neēdu. Bet tagad ārā ir otrādi - gribas visādus našķus, jo te viss ir pieejams.

Tagad tieši ir grūtāk, jāpiedomā pie ēdienkartes. Ja tur mums bija jogurti un tādas lietas, tagad visapkārt visādi makdonaldi un burgeri. Protams, ļoti jāpiedomā par to, lai neapveltos," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Marta. Ar stingrām diētām viņa pagaidām gan sevi nemoka.

"Vasarā ir visādi auglīši - to ēšana jau vien palīdz figūrai. Es vēl braucu ar riteni - man patīk nodarboties ar sportu ārā. Un vēl esmu sākusi nodarboties ar nūjošanu. Eju nūjot vairākas reizes nedēļā, un man ļoti patīk. Parasti jau liekas, ka tas tāds omīšu sporta veids, bet tā nemaz nav. Ja visu pareizi dara, ir visai nopietna slodze," stāsta Marta.

Ar šo sporta veidu nodarboties viņa sākusi Nike Riga Run sakarā. Nūjojot Martu regulāri var sastapt Mežaparkā, un ap jauno dziedātāju allaž pulcējoties aktīvu tantīšu pulciņš.

"Zinātāji saka, ka nūjošana nodarbinot visas muskuļu grupas. Nūjojot esmu iepazinusi daudzas omas, kuras apgalvo, ka tā tiešām ir - pagaidām pati tik ļoti par rezultātiem spriest nevaru. Viņas visas ir tik jaukas, vienmēr smaidīgas un nāk runāties ar mani," priecājas Marta.

Piedalīšanās Nike Riga Run un jaukā draudzība ar omītēm iedvesmo viņu doties sportot atkal un atkal. "Protams, man bieži ir slinkums, negribas, bet zinu, ka ir jāiet, un, kad sāk sportot, uzreiz ir prieks un viss slinkums pazūd," stāsta jaunā dziedātāja.

Marta šo vasaru izmanto atpūtai pirms lielā darba pie Okartes skatuves mūzikla - viņa uzspēlē privātās ballītēs, kā arī bauda citu kolēģu sniegumu dažādos mūzikas festivālos.

"Briest kaut kas ļoti vērienīgs, jo izsludinātas pat papildus izrādes. Mēs nupat ierakstījām dziesmu, tiek taisīti tērpi. Nebūs tāds lauku variants," par iecerēto mūziklu stāsta Marta, atklājot, ka pati nedaudz sabijusies par to, kā nieka mēneša laikā izdosies realizēt tādu milzu projektu, taču, apzinoties to, ka visi jaunieši rūdīti Okartes skatuvē, viņa saprot, ka tas ir iespējams.

Jaunā dziedātāja nestrebj karstu un uz slavas virsotnēm ieplānojusi doties lēnām, bet pārdomāti.

"Man uztaisīts plāns, kā es darbošos, bet pašlaik tā ļoti neiespringstu - baudu vasaru, jo zinu, ka priekšā mūzikls, skola. Pie tam man izskatās, ka es, ļoti iespējams, arī strādāšu, bet arī mūzikā viss būs," neskaitāmos fanus mierina Marta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!