Foto: Mango

Okartes skatuvē grupas 4vēji sastāvā iepazītā jaunā dziedātāja Māra Katarska (attēlā) beidzot tikusi prom no kailā izvirtuļa, kas viņu ik dienas tiranizēja no pretējās mājas loga, un pašlaik bauda tikai jauku puišu uzmanību.

"Kailais vīrietis no pretējās mājas loga jau ir pagātne - esmu pārvākusies uz citu dzīvokli, kur mitinos kopā ar šova kolēģiem - 4vēju Madry un nu un Elvi. Bet izvirtulis no pretējās mājas nebija galvenais pārvākšanās iemesls - vienkārši gribējās savu dzīvesvietu.

Ar tā vīrieša uzmanību beigās jau biju veiksmīgi tikusi galā, ievērojot draugu dotos padomus - vienkārši pati vairs tik daudz nerādījos pie tā loga, un tad viņš zaudēja interesi izrādīties," izklaides portālam Mango stāsta Māra.

Tagad ap pievilcīgo grupas 4vēji un meiteņu apvienības The Survivors dziedātāju spieto daudz patīkamāki puiši.

"Ļoti izjūtu sev pievērsto puišu uzmanību! Man gan raksta vēstules, gan nāk klāt uz ielas, piedāvājot tikties un aicinot uz kino, bet ballītēs visi grib uzsaukt dzērienus. No vienas puses jau tas ir smieklīgi - kā esmu atpazīstama, puišiem uzreiz ir liela interese par mani.

Bet no otras puses, man pievērstā uzmanība ir tikai pozitīva - es labprāt aprunājos ar foršiem cilvēkiem, un nepatīkamu starpgadījumu vēl nav bijis. Man uzmanību pievērš patīkami puiši - nekad nav bijis tā, ka gribas bēgt prom," smejas Māra.

Meitene, kura šova laikā ar skandālu izšķīrās no sava ilggadējā puiša, mūziķa Igo jaunākā dēla Dāvida, pašlaik izbauda brīvas meitenes dzīvi un attiecības veidot nesteidzas.

"Es neesmu no tām, kas pēc vienu attiecību izjukšanas uzreiz sāk veidot nākamās - man šobrīd attiecības negribas. Bet, ja runājam par puišiem, man ļoti patīk džentlmeņi - tādi, kas atver durvis, padod mēteli, rūpējas par meiteni un dzīvo patstāvīgi. Diemžēl tādu puišu - īstu džentlmeņu - vairs nav atlicis īpaši daudz," spriež pievilcīgā jaunā dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!