Holivudas aktieris Mikijs Rūrks (attēlā) decembra sākumā viesojās Sanktpēterburgā, lai kopā ar citām šovbiznesa zvaigznēm piedalītos kādā labdarības pasākumā, bet internetā publicētie fotoattēli liecina, ka aktieris paguvis arī vētraini izklaidēties.

Kāda Sanktpēterburgas kluba Maksimus dejotāja internetā izvietojusi fotoattēlus, kurās Rūrks redzams, turot uz rokām pilnīgi kailu meiteni.

Šīs fotogrāfijas globālajā tīmeklī kļuvušas par īstu sensāciju, un gan aktiera fanus, gan nelabvēļus uzjautrinājušas Rūrka izklaides Krievijā, kur viņš kopā ar tādām kino zvaigznēm kā Šarona Stouna, Monika Beluči, Kurts Rasels un citiem bija devies, lai apmeklētu bērnu onkoloģisko slimnīcu un pasniegtu viņiem dāvanas.

Tiesa gan, Sanktpēterburgā notiekošās preses konferences laikā Rūrks bija paziņojis, ka viņš netic labdarībai, un apgalvojis, ka šovbiznesa zvaigznes šādos pasākumos piedalās tikai pozitīvas publicitātes dēļ.

"Daudzas zvaigznes nodarbojas ar labdarību, bet ne vienmēr tas izskatās godīgi un patiesi. Es nevēlos, lai par mani stāsta, ka piedalos šāda veida projektos tikai tāpēc, lai parādītos sabiedrībai. Es te vispār vienkārši garām gāju. Ēdīšu, dzeršu un dejošu," ar saviem plāniem, viesojoties Krievijā, iepazīstinājis Rūrks, kurš arī savu vārdu turējis.

Pēc slimnīcas apmeklējuma aktieris aizvests uz erotisku naktsklubu, kur 58 gadus vecais kungs no sirds izpriecājies, bet kāda no krievu skaistulēm ar Rūrka uzmanības apliecinājumiem tik ļoti lepojusies, ka pikantos fotoattēlus nodevusi sabiedrības vērtējumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!