Foto: Publicitātes foto

Populārā brazīliešu modele un apakšveļas zīmola Victoria's Secret "reklāmas seja" Adriana Lima (attēlā) atgriezusies modes biznesā, piedaloties erotiskā fotosesijā Spānijā iznākošajam Vogue žurnālam.

28 gadus vecā modele, kura uz kādu laiku bija nolēmusi samazināt savas aktivitātes, piedaloties dažādās fotosesijās un modes skatēs, par savu atgriešanos paziņojusi ar pikantu fotosesiju Sex Bomb, kurā pievilcīgā brazīliešu skaistule redzama vaļīgās pozās un tērpta vienā apakšveļā.

Tāpat žurnāla Vogue fotosesijā piedalīties piekritis Limas laulātais draugs, serbu izcelsmes basketbola zvaigzne Marko Jaričs, ar kuru modele slepeni klusā ceremonijā apprecējās aizvadītā gada Svētā Valentīna dienā.

Adriana Frančeska Lima jau desmit gadus ir populārā apakšveļas zīmola Victoria's Secret reklāmas seja, kā arī piedalījusies vairākās kosmētikas līnijas Maybelline reklāmas kampaņās.

Šī skaistule pasaules mediju uzmanību pievērsusi ne tikai ar savu izskatu, bet arī ar reliģiskajiem uzskatiem - viņa ir dedzīga katoliete un publiski bija paudusi solījumu līdz kāzām saglabāt nevainību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!