Foto: F64

LNT talantu šova O!Kartes akadēmija dalībnieks jeb "dziedošais policists" Nikolajs Puzikovs (attēlā) savā pamatdarbā Rīgas reģiona policijā uz pāris mēnešiem paņēmis bezalgas atvaļinājumu, iestājies hiphopa deju kursos un plāno izveidot duetu ar šovā iegūto draudzeni Eviju Sloku.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Nikolajs stāsta, ka šajā nedēļas nogalē viņš piedalās Kandavā notiekošajās Iekšlietu ministrijas porta spēlēs, uz kurām saņēmis speciālu uzaicinājumu no iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces, kura izteikusi vēlmi iepazīties tuvāk ar dziedošo policistu.

"Lai gan man bija jābrauc kopā ar O!Kartes akadēmijas jauniešiem uz koncertu Cēsīs, es nevarēju atteikt Mūrnieces kundzei. Šoreiz nepiedalīšos sporta spēlēs, bet gan kā viesmākslinieks uzdziedāšu sporta spēļu oficiālajā atklāšanā," stāsta Puzikovs.

Nikolajs lepojas, ka, piedaloties talantu šovā, viņš no iekšlietu ministres saņēmis divus goda rakstus. "Pirmais goda raksts bija pēc uzvaras pirmajā šova raidījumā, bet otro goda rakstu saņēmu pēc šova - par valsts policijas tēla spodrināšanu," skaidro Puzikovs.

Pats Nikolajs šobrīd kaļ plānus par savu solo karjeru un soloprojektu kopā ar Eviju Sloku. ''Abi ar Eviju pēc šova uzdziedam arī divatā. Pirms pāris dienām bijām uz Rīgas 1. internātpamatskolu, kur uzdziedājām slimiem bērniņiem," stāsta Nikolajs.

Viņš uzsver, ka atvaļinājumu izmanto lietderīgi. "Esmu arī pieteicies Ogres hiphopa deju studijā, lai iemācītos kustīgas dejas," lepojas "dziedošais policists".

Nikolajs pēc šova nevar vien atkauties no meiteņu uzmanības apliecinājumiem. "Portālā draugiem.lv es nevaru rādīties, jo nevaru izlasīt visas vēstules. Dienā pienāk draudzības uzaicinājumi un visi prasa, lai apstiprinu aicinājumu draudzēties, bet vienas dienas laikā iespējams apstiprināt vien 30 jaunus draugus, bet man ir 9000 uzaicinājumu draudzēties.

Viena simpātiska meitene ir īpaši uzstājīga un grib ar mani satikties. Es viņai uzrakstīju: "Kur tu biji pirms šova?" Tad sanāk tā: ja esmu pēc šova kļuvis populārāks, tad esmu visiem vajadzīgs, bet pirms tam nevienam nebiju vajadzīgs? Tā dīvaini ir, jo nevaru saprast, kāpēc cilvēki ar mani grib satikties - vai tāpēc, ka esmu kļuvis populārs, vai tāpēc, ka esmu labs cilvēks?" retoriski vaicā Nikolajs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!