Foto: DELFI

Pirmdien, 13. augustā, LNT un Kanāla 2 skatītāji kārtējo reizi varēja sekot līdzi nervus kutinošajai izdzīvošanas šova Cīnītājs izbalsošanai – šoreiz mājās tika aizsūtīts Elgars Pontāgs (attēlā), kurš šovā tika dēvēts par "muskuļkalnu".

Šajā nedēļā izbalsošanas sapulcē pēc kārtējā zaudējuma imunitātes cīņā tikās Vilku komanda - šī bija piektā reize, kad šai komandai bija jāizvēlas, kuru no savējiem sūtīt mājās, un šoreiz par upuri puišu balsojumam krita Elgars.

Elgars, kurš jau no pirmās dienas skatītāju simpātijas iekaroja ar savu labi trenēto augumu, Cīnītāju apmetnē ieradās divas nedēļas vēlāk nekā pārējie drosminieki - viņš stājās Vilku dalībnieces Klintas vietā, kura traumas dēļ šovu pameta.

Lai gan atraktīvais puisis šovā pavadīja īsu laika sprīdi, viņš kļuva par vienu no apspriestākajiem dalībniekiem - viņš pāris nedēļu laikā paspēja iekarot Lapsu komandas Leldes simpātijasnodemonstrēt savu pliko pēcpusi un izcelties ar citām izdarībām. 

Iespējams, tieši šovā uzplaukušās jūtas pret Leldi Elgaram bija liktenīgas - izbalsošanas laikā Vilku puiši savu izvēli pamatoja ar daudznozīmīgām frāzēm par to, ka puisi ārpus Cīnītāja nometnes gaida kas svarīgāks, kam piekrita arī pats Elgars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!