Foto: DELFI

Negaidīts pārsteigums pirmdienas, 6. augusta, vakarā gaidīja Cīnītāja skatītājus – no šova izbalsots tika viens no atraktīvākajiem tā dalībniekiem – Edžus Ķaukulis (attēlā), kurš mūzikas aprindās pazīstams kā Transleiteris.

Transleiterim par labu nenāca pagājušajā nedēļā šovā notikusī īpatnējā komandu sajaukšana - visas meitenes tika pārceltas uz Lapsām, kamēr puiši apvienojās Vilkos.

Zinot, ka bijušajiem Lapsu puišiem viņš īsti neiet pie sirds, Transleiteris jau pirms izbalsošanas saprata, ka balsojums būs pret viņu, un tā arī bija - visi bijušie Lapsu puiši nobalsoja pret atraktīvo jaunekli.

Gan skatītāji, gan pats Edžus līdz pēdējam cerēja, ka šova veidotāji viņam tomēr iedos imunitāti, taču tā nenotika, un spēcīgais puisis bija spiests apmetni pamest. Tomēr puisis neskumst - saviem sekotājiem portālā Twitter viņš atzīstas, ka šovs bijis lielisks piedzīvojums un novēl veiksmi vecajiem Vilkiem.

Komandu sadalīšana meitenēs un puišos ir radījusi nelielu sajukumu un jaunas intrigas Cīnītāju apmetnē - tagad, kad bijušie komandas biedri cīnās viens pret otru, vairāki no jauna iepazinuši agrākos sabiedrotos un atzīst, ka vairs ar tādiem sastrādāties nevēlētos.

Notikumi apmetnē ir kļuvuši pavisam neprognozējami, un skaidrs, ka Transleitera izbalsošana ir tikai pirmais šova pārsteigums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!