Foto: DELFI

Pirmdien, 16. jūlijā, LNT skatītājiem bija iespēja sekot līdzi jau otrajai izdzīvošanas šova Cīnītājs izbalsošanai – arī šoreiz tā bija liktenīga Vilku ciltij, un no tālākas cīņas bija spiests izstāties 19 gadus vecais Arvis Giņko (attēlā).

Vilku komanda, kas jau pirmajā izbalsošanā atvadījās no viena dalībnieka, arī šonedēļ cīņā par imunitāti zaudēja - četriem dalībniekiem bija, stāvot uz svārsta, jāpadod vienam otram spainītis ar ūdeni, lai piepildītu lielo spaini.

Vilki šo pārbaudījumu sāka cerīgi, bet aizrāvās, kļuva neuzmanīgi un ievēlās ūdenī - lai gan viņi neapjuka un metās atpakaļ uz svārsta, rezultātā viņi no Lapsām atpalika par astoņām sekundēm.

Izbalsošanā Vilki lēma no tālākas cīņas izslēgt Arvi Giņko - puisis nedēļas nogalē, ceļot dušu, bija uz naglas sadūris kāju un pēc traumas pārvietojās ar spieķa palīdzību, un pārējie dalībnieki bija nopietni nobažījušies par viņa veselību.

Lai gan pats Arvis līdz pēdējam cerēja, ka komandas biedri lems citādi un ļaus viņam par spīti traumai dalību šovā turpināt, Vilki no pirms izbalsošanas sarunātā neatkāpās, un gandrīz vienbalsīgi lēma Arvi sūtīt veseļoties mājās.

DELFI Izklaide atgādina, ka šovā dalību uzsāka 19 drosminieki, bet pēc otrās izbalsošanas nometnē palikuši 16 dalībnieki - aizvadītajā nedēļā kājas traumas dēļ no šova izstājās sporta skolotāja Klinta.

Galerijā: ieskats šova Cīnītājs dalībnieku sadzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!