Foto: Reuters/Scanpix

Žurnāls Glamour sastādījis ikgadējo pasaulē stilīgāko sieviešu sarakstu, kura pirmajā vietā ierindojusies filmu sāgas par mazo burvi Hariju Poteru zvaigzne - 21 gadu vecā britu aktrise Emma Vatsone (attēlā).

Emma Vatsone ne tikai ar panākumiem iekarojusi kino industriju, bet pierādījusi sevi arī modes pasaulē - 2009. gadā viņa kļuva par zīmola Burberry reklāmas kampaņas "seju", bet vēlāk parakstīja līgumu ar franču kosmētikas kompāniju Lancome, kā arī paspējusi jau prezentēt savu apģērbu kolekciju.

Glamour veidotā saraksta otrajā vietā ierindojusies dziedātāja Šerila Koula, kura pērn labāk ģērbto sieviešu topā ieņēma pirmo vietu, bet trešajā vietā šogad ierindotu vampīru sāgas Krēsla aktrise Kristena Sjuarte.

Tāpat labāk ģērbto sieviešu sarakstā iekļuvusi dziedātājas Kailijas Minogas māsa Danija, modele un televīzijas raidījumu vadītāja Aleksa Čanga, sesto vietu ieņēmusi barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna, kurai seko britu supermodele Keita Mosa.

Gaumīgāko un stilīgāko šovbiznesa darboņu saraksta pirmo desmitnieku noslēdz seriāla Intrigante (Gossip Girl) galvenās lomas atveidotāja Bleika Laivlija, modele un aktrise Olīvija Palermo un amerikāņu aktrise un dziedātāja Lea Mišele.

Tāpat par gana stilīgām tiek uzskatītas aktrises Dženifera Anistone (11. vieta), Sāra Džesika Pārkere (23. vieta), Džesika Alba (26. vieta), dziedātājas Keitija Perija (27. vieta) un Lady Gaga (28. vieta), bet jaunākā sarakstā minētā "modes dāma" ir Suri Krūza, Holivudas aktieru Toma Krūza un Keitijas Holmsas piecus gadus vecā meitiņa, kura ieņēmusi 21. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!