Foto: EPA/LETA

Holivudas zvaigzne Džūlija Robertsa (attēlā) kārtējo reizi nokļuvusi žurnāla People veidotā pasaules skaistāko cilvēku topa virsotnē, un šī ir divpadsmitā reize, kad amerikāņu aktrise parādās uz ikgadējā speciālizdevuma vāka.

42 gadus vecajai Robertsai, kas pasaules slavu un skatītāju mīlestību ieguva ar 1990. gada filmu Pretty Woman (Jaukā sieviete), 2010. gada skaistāko cilvēku sarakstā pievienojušās arī tādas aktrises kā Halija Berija, Andželīna Džolija un Dženifera Lopesa.

Filmas Pretty Woman režisors Gerijs Māršals atzinis, ka Robertsa ir tikpat skaista kā vienmēr. "Tagad viņa ir daudz savāktāka un mierīgāka, ne tik saspringta. Viņa ir īsta mamma - ļoti gādīga," režisors sarunā ar izdevumu vērtējis trīs bērnu māmiņu.

Pasaules skaistāko cilvēku saraksta jaunpienācēju vidū ir Ešlija Grīna, kura vampīru sāgas Krēsla filmās spēlē Alisi Kalenu. Tāpat topā iekļauts arī viņas ekrāna partneris, daudzu meiteņu mīļotais vampīra Edvarda lomas atveidotājs Roberts Patinsons, kā arī kanādiešu pusaudžu mūzikas zvaigzne Džastins Bībers un 2009. gada talantu šova American Idol finālists Adams Lamberts.

Skaistāko cilvēku vidū šogad ir arī aktrise Dženifera Anistone, dziedātājas Rianna un Bejonsa, aktieri Bredlijs Kūpers un Džonijs Deps un citi pasaules šovbiznesa darboņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!