Foto: AFP/Scanpix

Portāla OnePoll.com veiktajā aptaujā noskaidroti seksīgākie īsa auguma vīrieši pasaules šovbiznesā, un par seksīgākā "mazā vīrieša" titula īpašnieku kļuvis Holivudas aktieris Toms Krūzs (attēlā kopā ar sievu Ketiju Holmsu), ziņo ārzemju mediji.

Populārais aktieris Krūzs ir tikai 170 cm garš, un, lai gan šāda miesas būve nav nekas neparasts vīriešu vidū, viņš tiek uzskatīts par vienu no mazākajiem aktieriem Holivudā. Tas gan apņēmīgajam vīrietim nav traucējis savas karjeras laikā tēlot neskaitāmās veiksmīgās filmās, kā arī savaldzināt tādas slavenas aktrises kā Nikolu Kidmenu un Ketiju Holmsu, ar ko aktieris šobrīd ir precējies.

Seksīgāko maza auguma vīriešu topa otrajā vietā ierindojies 170 cm garais britu televīzijas raidījumu vadītājs Ričards Hamonds, bet trešajā vietā iekļauts britu dziedātājs un pianists Džeimijs Kallams.

Topā iekļuvis arī 174 cm garais autobraucējs Lūiss Hamiltons, kurš 2008.gadā kļuva par visu laiku jaunāko un pirmo melnādaino čempionu F1 pasaules čempionāta vēsturē, puišu grupas Take That dalībnieks Marks Ouens, kurš ir 168 cm garšs, 170 cm garais aktieris Džeimss Makevojs, grupas Stereophonics dalībnieks Kellijs Džonss (168 cm) un 173 cm garais britu aktieris Roberts Kārlails.

Mango piedāvā nelielu ieskatu Toma Krūza gaitās (Foto: EPA/LETA)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!