Foto: F64

Sestdienas, 17. marta vakarā šovu Okartes skatuve pamest nācās simpātiskajai Lienei Brikouskai (attēlā), kura šovā pavadījusi tikai vienu nedēļu. Viņas vietā ieradies kāds kolorīts jelgavnieks.

Piektdienas koncerts šoreiz bija veltīts dziesmām no pasaulslavenā mūzikla Mūzikas skaņas. Šajā vakarā pārliecinoši uzvarēja Mārtiņš Ruskis - viņu visaugstāk novērtēja gan žūrija, gan skatītāji.

Tomēr ne tik veiksmīgs koncerts izrādījās Oskaram un Kašeram - tieši viņi palika pēdējās divās vietās un cīnījās par palikšanu šovā.

Lai gan jauniņā dalībniece Liene Brikouska iepriekš bijusi pārliecināta, ka pēc koncerta balsojuma ierindosies kādā no pēdējām vietām, tā tomēr nenotika, taču uz svītras sēsties viņai tomēr nācās - tā lēma kolēģi iekšējā balsojumā.

Liene, uzzinot par kolēģu nežēlīgo lēmumu, nespēja valdīt emocijas un izplūda asarās. Smagajā izbalsošanas vakarā meitene, kura iepriekš par sevi bija radījusi iespaidu kā par ļoti spēcīgu sievieti, parādīja sevi kā patiesi emocionālu būtni, ļoti ņemot pie sirds ikvienu komentāru.

Diemžēl skatītāji lēma, ka tieši apburošā Liene būs tā, kurai  šovs jāpamet. Lienes vietā šovā ieradās ļoti interesants puisis Oskars no Jelgavas, kurš ikdienā darbojas kā spāņu valodas pasniedzējs un tulks. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!