Foto: Mango
Populārā Dailes teātra aktrise Olga Dreģe (attēlā) šonedēļ piedzīvojusi nepatīkamu ķibeli – garnadži viņai nozaguši maciņu, kurā bez naudas bijušas arī lietiņas ar sentimentālu vērtību.

Skatītāju iemīļotās aktrises apzagšana notikusi pirmdienas pievakarē kādā nelielā Pārdaugavas veikaliņā – Dreģe runājusi pa mobilo telefonu, un manīgais noziedznieks izmantojis šo brīdi, lai no dāmas somiņas izčieptu maciņu, vēstīja raidījums Bez tabu.

Makā atradušies aptuveni 70 latu, bet vairāk par naudas zaudējumu aktrisi sāpinājis mīļlietiņu zaudējums – maciņā Dreģei bijusi mazdēliņa fotogrāfija, kā arī vizītkartes un citi nieciņi, kas svešam cilvēkam neko nenozīmēs, bet pašai aktrisei to zaudējums sagādājis lielus kreņķus.

Arī pats maciņš bijusi mīļa dāvana no teātra kolēģes, aktrises Ilzes Vazdikas, tāpēc Dreģe lūdz zagli vai viņa līdzzinātājus atgriezt viņai maku ar tajā bijušajām lietām, piemēram, atstājot to pie Dailes teātra dežuranta.

"Būtu pateicīga, ja atgrieztu vizītkartes, kādu atlaižu karti, piemēram, no aptiekas, grāmatu veikala vai maiznīcas. Es zinu, ka naudu iztērēs, bet kaut tikai tērētājs saprastu, ka šī nauda no manas kabatas viņam uz Ziemassvētkiem būs liela dāvana, kaut arī manas sāpes ir tikpat lielas," sajūtās dalījusies Dreģe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!