Foto: DELFI

Jaunais dziedātājs Oskars Deigelis (attēlā) šova Okartes skatuve 2 laikā pieņēmies svarā par veseliem sešiem kilogramiem un nu iecerējis no tiem atbrīvoties ar īpašas diētas palīdzību, ko dēvē arī par Mīlestības diētu.

"Diētu man ieteica māsa, kurai to savulaik ieteicis speciālists. Tā ir diēta, kuras pamatā viss balstīts uz piena produktiem, var saukt arī par piena diētu. Jāietur vienu vai divas nedēļas, un, kas svarīgi, pēc tam atgriežoties ierastajā ēšanas režīmā, kilogrami neatgriežas," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Deigelis.

Produktu skaits, ko atļauts lietot diētas laikā, ir visai ierobežots, taču tie ir gana garšīgi.

"Drīkst ēst visu, kas gatavots no piena - sieru, pienu, biezpienu, kefīru, jogurtu un pat saldējumu. No augļiem atļauti citrusaugļi - mandarīni un apelsīni, bet no dārzeņiem var ēst gurķi, piemēram, ar krējumu. Nekādus citus produktus nedrīkst, un tā nedēļu vai divas - pēc nepieciešamības," diētas pamatprincipus atklāj mūziķis.

Viņu priecē tas, ka bez ātras liekā svara zaudēšanas garšīgajai diētai ir arī citi pozitīvi blakusefekti.

"To sauc arī par Mīlestības diētu, jo pieniņš nāk no gotiņas, kas saistīts ar mīlestību. Māsa teica, ka pirmās divas dienas esot grūti, taču pēc tam pat neprasās nekādus citus produktus, pie tam arī garastāvoklis šīs diētas laikā kļūstot mierīgāks, cilvēks kļūst relaksētāks," stāsta Deigelis.

Viņa mērķis ir šādā veidā atbrīvoties no apmēram sešiem liekajiem kilogramiem, kas iegūti šovā Okartes skatuve 2, un mūziķis zina, ka tas iespējams - vismaz māsa tā sakot.

"Gribu drusku notievēt, jo šovā esmu nedaudz uzēdies. Svarīgi pēc diētas arī uzreiz nepierīties, bet sekot uzturam, dzert ūdeni. Pēc šova vispār esmu sācis dzīvot veselīgāk - esmu atmetis arī pīpēšanu, un nu jau sešas dienas nepīpēju," ar veselīgo dzīvesveidu lepojas mūziķis.

Diemžēl pirmais Oskara mēģinājums ieturēt diētu beidzies neveiksmīgi. Mūziķis bija iecerējis tievēšanu uzsākt pirmdien, 28. maijā, bet jau pirmajā dienā nav spējis turēties pretī hamburgera vilinājumam.

Līdz ar to diēta pārcelta uz nākamo pirmdienu, kad to būs vieglāk ieturēt, jo nebūs tik saspringta koncertu grafika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!