Foto: DELFI

Šīs nedēļas sākumā nepatīkamu pārsteigumu piedzīvoja talantu šova Okartes skatuve cienītāji – nopietna krīze piemeklējusi šova jaunākā mīlas pāra Martas Ritovas un Mārtiņa Ruska (attēlā centrā) attiecības.

Siltas jūtas starp abiem Okartes skatuves talantiem uzplauka marta izskaņā, kad šova dalībnieki bija devušies ekstremālā braucienā uz Liepāju - atpakaļceļā uz Rīgu Marta un Mārtiņš autobusā bija noslēguši neparastu vienošanos, pēc kuras viens pret otru sāka izrādīt pastiprinātas simpātijas.

Abu jauniešu mīlasstāsts radīja interesi gan starp šova skatītājiem, gan citiem dalībniekiem, kuriem par vienošanos nekādi paskaidrojumi no abu jauniešu puses netika sniegti, tāpēc atlika vien izteikt dažādus minējumus.

Šajā laikā abi jaunieši pavadīja daudz laika kopā, neslēpa dažādas maiguma izpausmes viens pret otru un pat tika pieķerti bučojamies, bet šīs nedēļas sākumā abu draudzīgajām attiecībām tika pielikts punkts.

Atsalums starp jaunajiem mīlniekiem iestājās pirmdienas vakarā, kad Okartes skatuves dzīvoklī viesojās dalībnieku vecāki - nākamajā dienā Ruskis pārrunās paziņoja, ka viss ir beidzies, bet sīkākus komentārus par notikušo nesniedza, vien mīklaini minot, ka viņam esot gan acis, gan ausis, un uzsverot, ka viss ir beidzies.

Arī Marta par notikušo runāja nelabprāt, bet apstiprināja skatītāju un dalībnieku aizdomas, ka Liepājas brauciena laikā abi noslēguši improvizētas derības - Ruskis bijis pārliecināts, ka Martai pret viņu radīsies simpātijas, bet meitene to noliegusi.

Tiesa, spēle beigusies visai nelāgi, jo pēc Ruska paziņojuma un Martai blakus esošās gultas pēkšņās pamešanas abi jaunieši, kuri visu šova laiku bijuši labi draugi, vairs nesarunājas.

Pārrunās Ruskis negribīgi piekrita, ka šajā spēlē viņi abi ir zaudētāji, bet vairāk zaudējis ir tieši viņš.

"Nebija jau tā, ka starp mums nekā nebija," atzina Ruskis un uzsvēra, ka ne viens, ne otrs savstarpējās simpātijas neesot uzspēlējuši.

Turpretim Marta, komentējot situāciju, atzina, ka ir ļoti samulsusi un vispār nesaprotot, kas notiek, izsakot cerību, ka abi atradīs iespēju bez kameru klātbūtnes visu notiekošo izrunāt.

"Es nemaz negribēju uzvarēt," tiešraidē skumji atzina Marta, kurai acīmredzot pret pievilcīgo puisi bija radušās kādas simpātijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!