Foto: F64

Sestdien, 14. aprīlī, noslēdzies LNT šovs Pelnrušķīte, un Latvijas pirmās "Pelnrušķītes" titulu, kā arī naudas balvu 5000 eiro apmērā izcīnīja Kristīne Teilāne jeb "melnā Kristīne" (attēlā).

Finālā raidījumā piedalījās trīs dalībnieces - bez Kristīnes uz galveno balvu pretendēja arī Alise Grišina, kā arī Inese Kokarēviča, kura abām finālistēm pievienojās, noskaidrojot iekšējā balsojuma rezultātus, ko pārējās meitenes bija izteikušas pirms nedēļas.

Šova pēdējā raidījumā piedalījās visas meitenes, kas pretendēja uz šo titulu, gremdējās atmiņās par šovā piedzīvoto, kā arī izteica savas prognozes par uzvarētāju. Savukārt visas dalībnieces iepriecināja romantiskie mūziķi Nikolajs Puzikovs un Ivo Fomins.

Skatītāju balsojumā izrādījās, ka par "Pelnrušķītes" titula cienīgu atzīstama Kristīne Teilāne, bet otrā palika Alise. Par viņām abām skatītāji balsoja vairāk nekā 3000 reižu. Savukārt trešajā vietā palika Inese, par kuru bija balsots mazāk nekā tūkstoš reižu.

Stāsts par mūsdienu Pelnrušķīti aizsākās šī gada janvārī, kad LNT aicināja meitenes pieteikties dalībai šovā. Kopumā uz šova Pelnrušķīte atlasi ieradās 69 meitenes, kuras bija gatavas pārliecināt žūriju, ka vēlas piepildīt savu sapni no Pelnrušķītes kļūt par īstu princesi.

Taču tikai 12 meitenes saņēma iespēju sevi pierādīt. Dalību šovā uzsāka Alise Grišina, Anete Janko, Daiga Pirogova, Ieva Biteniece, Inese Kokareviča, Ivita Beķere, Krista Klinca, Kristīne Lepnāne, Kristīne Teilāne, Laura Kirijenko, Ramona Zaļmeža-Grīnvalde un Santa Loseva.

Šova uzvarētāja - 21 gadu vecā Kristīne Teilāne - sevi sauc par brīvmākslinieci, kuras aizraušanās ir dienests Zemessardzē, zīmēšana, stāstu rakstīšana, kaligrāfija un valodu apguve (nesen viņa prezentēja arī savu pirmo grāmatu Odinochka).

Astoņu mēnešu laikā Kristīne apguvusi somu valodu, bet stāstu un dzejas rakstīšanu uzskata par saviem īpašajiem talantiem. Kristīne lepojas, ka ir sarakstījusi stāstu krājumu, piedalījusies svētku parādē Latvijas armijas sastāvā, bet Valsts policijas koledžā izcīnījusi titulu Spēcīgākā kadete 2011

Lai gan dienests zemessardzē ir visnotaļ vīrišķīga nodarbe, Kristīne uzskata, ka nav zaudējusi sievišķību. Mērķtiecību, labsirdību un izturību viņa uzskata par savām stiprākajām rakstura iezīmēm, un tās, viņasprāt, nepieciešamas arī, lai izcīnītu uzvaru šovā.  Visvairāk Kristīni biedējot vientulība, tuvu cilvēku zaudēšana un degradācija.

Kā trakāko notikumu dzīvē viņa ar smaidu atceras gadījumu, kad bēgusi no pašvaldības policijas un kontrolieriem, lai izvairītos no soda par braukšanu bez biļetes, bet nākamajā dienā gājusi stāties Valsts Policijas koledžā un tikusi pieņemta. Kristīnei šovā līdzi jūt viņas draugs, ar kuru kopā viņa ir divus gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!