Foto: Mango

Pēc neveiksmīga mēģinājuma pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Vācijā, dziedātāja LieneCandy jeb Liene Bronuša (attēlā) izmēģināja spēkus jauno vokālistu konkursā Jaunais vilnis – mēģinājums izrādījās veiksmīgs, un tieši LieneCandy būs tā, kurai jūlija beigās līdzi jutīs visa Latvija.

2011. gada konkursa Jaunais vilnis atlasi LieneCandy apmeklēja dēla Sebastiana Matiasa un mazās suņu meitenes pavadībā.

"Ko tad atstāšu mājās mazo suņu meitenīti? Pūciņa ir sabiedriska būtne - viņai patīk koncerti un mūzika, un daudz labāk viņa jūtas šeit kopā ar mani, nevis viena pati mājās. Nemaz nespētu atstāt viņu vienu pašu! Ja paņem šādu mazu sunīti, par viņu jārūpējas un jāvelta uzmanība," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta LieneCandy.

Tiekot konkursa Jaunais vilnis fināla kārtā, kas, kā jau katru gadu, norisināsies Dzintaru koncertzālē, LieneCandy tik smaida un atzīst, ka pašai arī paticis tas, kā viņa uzstājās.

"Atnākot uz atlasi, nedomāju par uzvaru. Nācu, lai parādītu izaugsmi. Uzstājoties neuztraucos, jo tāpat jau nekas nav atkarīgs no manis, bet gan no žūrijas iekšējās sajūtas un prieka, ko viņi izjuta, klausoties manī. Dziedu no sirds, mīlu dziedāšanu un nemaz neprotu dziedāt piespiedu kārtā. Mēģināju sevi maksimāli parādīt, un man tas izdevās, tāpēc esmu laimīga, " pēc uzvaras priecājas LieneCandy.

Savas domas par darbošanos ārzemju mūzikas tirgū LieneCandy nav atmetusi. Dziedātāja meklē arvien jaunas iespējas un uzskata, kamēr vien viņai būs ambīcijas, iedvesma, viņa cīnīsies par iespēju gūt jaunus un jaunus panākumus.

"Maiju pavadīšu Amerikā. Sebastians Matiass gandrīz divus gadus nav saticis savu tēti, tāpēc apžēlojos par dēlu un mēs dodamies šādā ceļojumā, kur mazais varēs pavadīt laiku kopā ar savu tēvu. Gluži kā teicienā par Muhamedu un kalnu. Protams, mēneša laikā pētīšu arī muzikālās iespējas un meklēšu sev jaunus kontaktus," tuvākos nākotnes plānus skaidro Liene.

Galerijā: ieskats Jaunā viļņa atlasē un tās aizkulisēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!